Formel 1-stjerne bekræfter: Brasilianer forstærker Chelsea

Den brasilianske Formel 1-kører Felipe Massa lykønsker Alexandre Pato på sin Instagram-konto med angriberens forestående skifte til Chelsea

TV: Gense to af Patos mål fra Champions League, som han scorede i en og samme kamp mod Real Madrid tilbage i 2009
1/2
Næste »

I flere uger har der floreret rygter om, at den tidligere Milan-profil Alexandre Pato var på vej til Chelsea. Og nu ser det ud til at blive virkelighed.

I sidste uge oplyste flere medier, at de to parter var nået til enighed om, at Chelsea låner Pato det næste halve år med en købsoption.

Den lynhurtige angriber, der tog tilbage til hjemlandet i 2013 for at tørne ud for Corinthians, har den seneste sæson spillet for Santos, men nu ser det ud til, at brasilianeren vender tilbage til europæisk topfodbold.

Tirsdag aften blev han spottet af flere journalister i lufthavnen i Guarulho, hvor han bookede en billet til London.

Transferen er blevet mere sandsynlig, efter Patos ven og Formel 1-stjerne Felipe Massa, lykønskede angriberen med det forestående skifte.

- Pato, jeg er sikker på, det bliver rigtig godt for dig,min ven! Tillykke, Chelsea!

Og onsdag var den tidligere Milan-træner Leonardo også ude på de sociale medier for at ønske sin tidligere spiller held og lykke med transferen til Premier League.

Den 26-årige angriber skiftede som 18-årig til Milan, hvor han tilbragte seks sæsoner, der både var præget af op- og nedture. Patos store problem var de mange muskelskader, han pådrog sig, og i sidste ende opgav Milano-klubben det store talent og solgte ham til Corinthians.

Over for Sky Sports bekræfter Pato, at den er god nok.

- Jeg er ekstremt glad. Det er min drøm at komme hertil. Chelsea er mit nye hjem. Jeg ser frem til at spille. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, men jeg er bare så glad. Jeg vil virkelig gerne bare spille for Chelsea.

Ifølge flere engelske medier har Chelsea mulighed for at købe Pato for små 70 millioner kroner, hvis det lykkes for ham at overbevise Guud Hiddink det næste halve år.

Chelsea har gang i en skuffende sæson, hvor de forsvarende engelske mestre roder rundt i midten af Premier League. Sidste sæsons topscorer Diego Costa har haft en svingende sæson, mens angrebs-reserverne Loic Remy og Radamel Falcao slet ikke har slået til.

Patos tid i Milan førte til 63 mål i 150 kampe.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Tre Atletico-profiler skadet inden Champions League-brag
(Opdat.) Torsdagens rygtebørs: Conte må vælge mellem to stjerner
Transfer-troldmanden forlader Sevilla - tæt på Roma-skifte
West Ham-manager ignorerer rygter om fyring
Jan Bech Andersen tilbage i bestyrelsen i Brøndby IF
Mikkel Rask håber at få håneretten mod gamle Viborg-kammerater