Klopp afslører: Jeg talte job med United

Jürgen Klopp kunne have været Manchester United-manager

  • Jürgen Klopp blev i oktober Liverpool-manager, men faktisk kunne han også have haft samme job hos rivalerne i Manchester United (Foto: AP)
Jürgen Klopp blev i oktober Liverpool-manager, men faktisk kunne han også have haft samme job hos rivalerne i Manchester United (Foto: AP)

Tyske Jürgen Klopp står søndag eftermiddag i spidsen for Liverpool, når arvefjenderne fra Manchester United med Louis van Gaal som manager kommer på besøg.

Klopp kunne dog have været manager for modstanderne, for han var i sommeren 2013 i spil til at tage over for Alex Ferguson. Det afslører han nu over for flere britiske medier.

- Vi snakkede sammen. Ikke meget, men der var kontakt. For mig var det en stor ære at blive sat i forbindelse med det job, men tiden var ikke inde. Jeg kunne ikke forlade Dortmund. Sådan er det, lyder det fra Klopp hos goal.com.

Britain Soccer Premier League Premier League - 8. jan. 2016 Liverpool på millionrov: Jagter Klopp-yndling i Bayern

Soccer - Barclays Premier League - Manchester United v Swansea City - Old Trafford Premier League - 14. jan. 2016 Kaldt fed af Van Gaal: Nu svarer han spydigt igen

- Du er i april, og du er midt i at planlægge næste sæson. Du har den og den spiller, der kommer til, men så ville du ikke selv være der mere. Det fungerede ikke. Ikke i mit liv i hvert fald, siger Klopp.

- Jeg hørte ikke om et decideret tilbud, men hvis det var det, så kunne jeg ikke have gjort det. Jeg skulle først afslutte jobbet med Dortmund, og så skulle jeg tænke over tingene, siger Klopp.

- Måske var det ikke en smart måde, men det er min måde. Selvfølgelig var jeg loyal over for Dortmund, og det var det samme med Mainz, siger Klopp.

Louis van Gaal er formentlig snart fortid i Manchester United, og nu kommer det frem, at klubben faktisk har forsøgt at få Jürgen Klopp tidligere (Foto: PA) Louis van Gaal er formentlig snart fortid i Manchester United, og nu kommer det frem, at klubben faktisk har forsøgt at få Jürgen Klopp tidligere (Foto: PA)  

Inden søndagens kamp ligger Liverpool nummer ni med tre point op til Manchester United på sjettepladsen, og Louis van Gaal er i store problemer som United-manager.

Han vil dog godt berolige alle United-fans med, at man ikke er på vej mod en lige så dårlig periode, som Liverpool har været igennem de sidste par årtier uden Premier League-guld.

- Når det kan ske for Liverpool, så kan det også ske for United, men jeg kan ikke forestille mig det, for vi er på vej, og det går den rette vej, siger van Gaal.

- Måske tager det lidt længere tid endnu, men jeg kan ikke forestille mig samme periode for Manchester United, siger van Gaal.

- Du kan selvfølgelig sige, at vi har underpræsteret, for Manchester United skal være i top-tre i Premier League, og det samme gælder for Liverpool, mener jeg, siger van Gaal.

Kom helt tæt på Jürgen Klopp i dette helt friske interview:

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Forsvarsspiller tvang skifte igennem over for Mourinho
Ramos om Isco-transfer: Bedre at være her end andre steder
Woodgate vender tilbage til Middlesbrough
Bendtner: Jeg starter ikke i mesterfinalen
Horsens-tekniker tilbage på træningsbanen
Liverpool-stjerne misser Merseyside-derby