Kommentator: Liga Cup-finale giver Klopp ro i Liverpool

Finalepladsen i Capital One Cup betyder meget for Liverpools sæson, vurderer fodboldkommentator Niels Christian Frederiksen

  • En finaleplads i Liga Cup'en lukker for en stund munden på kritikerne af Jürgen Klopp. (Foto: AP/Jon Super)
En finaleplads i Liga Cup'en lukker for en stund munden på kritikerne af Jürgen Klopp. (Foto: AP/Jon Super)

Jürgen Klopp kunne juble, da hans Liverpool-hold tirsdag aften kvalificerede sig til finalen i Capital One Cup, den engelske Liga Cup i fodbold.

Den tyske manager havde god grund til at være lettet efter sejren over Stoke i en nervepirrende straffesparkskonkurrence. Finalepladsen giver ham nemlig ro fremadrettet, vurderer fodboldkommentator Niels Christian Frederiksen.

- Det betyder rigtig meget. Snakken i Liverpool går på, at Liga Cuppen er det, man går efter at vinde i denne sæson.

- Man kunne også se i kampen mod Stoke, at Liverpool stillede med det stærkeste hold, og det er ellers en turnering, der ofte bliver nedprioriteret. Men den har høj prioritet i Liverpool.

- Det er en fin bedrift, at Liverpool er kommet i finalen. Kan de også vinde den, vil det være rigtig fint, siger Niels Christian Frederiksen, der kommenterer Premier League for Viasat.

Se også: Liverpool i finale efter straffegyser mod Stoke

Jürgen Klopp blev i oktober nærmest båret ind i Liverpool på en bølge af begejstring, da den tidligere Borussia Dortmund-træner afløste fyrede Brendan Rodgers.

Foreløbig ligger Liverpool dog kun på syvendepladsen i Premier League, hvor klubben under tyskeren både har vundet meriterende udesejre over Chelsea og Manchester City, men også har tabt til klubber som Newcastle, Watford og Crystal Palace.

- De er meget begejstrede for ham, men resultaterne har ikke været som håbet. Men der er stadig stor optimisme i Liverpool, efter at klubben er kommet i Liga Cup-finalen.

Britain Soccer Premier League Premier League - 26. jan. 2016 Schmeichels konkurrent afviser: Umuligt for Liverpool at hente ham

- Jeg tror, at realismen har meldt sig. At det her er en mellemsæson, og at der vil gå et par transfervinduer, inden Klopp kan lave et hold, der kan spille med om mesterskabet lige som i 2013/14-sæsonen, siger Niels Christian Frederiksen.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Malmö FF indkalder til pressemøde: Præsenteres Lasse Nielsen?
Fredagens rygtebørs: Leicester-angriber vil væk
Tidligere Superliga-spiller efter utraditionelt skifte: Tid til Danmark
West Ham tæt på at sikre sig Southampton-profil
Lyon og United enige: Henter Memphis Depay inden for 48 timer
Medie: Dortmund i stort bud på Kasper Dolberg

Odds

Bookmaker
1
X
2
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen