Manchester City-spiller på vej til Danmark

Manchester City spilleren Divine Naah er på vej til dansk fodbold

  • De mange stjerner har gjort vejen til spilletid vanskelig, og Divine Naah kan nu være på vej til Superligaen. (Foto: AP)
De mange stjerner har gjort vejen til spilletid vanskelig, og Divine Naah kan nu være på vej til Superligaen. (Foto: AP)

Den Manchester City-ejede ghaneser Divine Naah er angiveligt på vej til dansk fodbold.

Midtbanespilleren er i denne sæson udlejet fra den engelske storklub til hollandske NAC Breda, men det skifte har ikke kastet meget spilletid af sig for den 19-årige afrikaner, og derfor går turen nu videre til Danmark.

Teknisk direktør i NAC Breda Hans Smulders bekræfter det forestående skifte.

- Jeg kan kun bekræfte, at han skal til Danmark efter aftale med Manchester City. Efter en øjeinfektion er han faldet lidt bagud i vinterpausen, og han er nu på vej tilbage, siger Smulders til BN DeStem.

Ifølge det hollandske medie skal Divine Naah til Randers FC, der har et samarbejde med Manchester City. Dette er dog faktuelt forkert. Det er formentlig i stedet FC Nordsjælland, der har et godt øje til ghaneseren.

Divine Naah er et produkt af akademiet Right To Dream, der er ejet af Tom Vernon, og han ejer i forvejen FC Nordsjælland efter købet i sidste måned. Derigennem er forbindelsen til Farum med sikkerhed opstået. FCN har i forvejen Right To Dream-talentet Godsway Donyoh til prøvetræning i øjeblikket.

Divine Naah har tidligere været udlejet til norske Strømsgodset.

FODBOLD 11.00 Træningsstart FCK  (snak evt om video) FC København - 18. jan. 2016 Kæmpe-handel: FCK sælger Amartey til Premier League

Se også: Brøndby får under en million for Dumic

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Forsvarsspiller tvang skifte igennem over for Mourinho
Ramos om Isco-transfer: Bedre at være her end andre steder
Woodgate vender tilbage til Middlesbrough
Bendtner: Jeg starter ikke i mesterfinalen
Horsens-tekniker tilbage på træningsbanen
Liverpool-stjerne misser Merseyside-derby