Sviner Arsenal: På grænsen til at være en joke

Liverpool-legenden og Sky Sports kommentatoren Graeme Souness sviner Arsenal fuldstændig til, efter holdet søndag tabte terræn i guldstriden

  • Arsenal mistede søndag terræn i toppen af Premier League. (Arkivfoto: AP)
Arsenal mistede søndag terræn i toppen af Premier League. (Arkivfoto: AP)

Man har hørt historien før. Arsenal spiller formidabelt og ligger til guld i Premier League... Men så går de ned i anden halvdel af sæsonen. En lignende historie kunne måske være på vej i denne sæson, hvor holdet ellers har spillet godt. 

Men et grimt 3-2-nederlag til Manchester United søndag på Old Trafford kan vise sig at stoppe Arsenals gulddrømme, da holdet nu er fem point efter Leicester i toppen.

Britain Soccer Premier League Premier League - 28. feb. 2016 Brandvarm Eriksen øjner den helt store triumf

Arsenals nuværende spil og pointtab på Old Trafford får derfor Liverpool-legenden og Sky Sports ekspertkommentatoren Graeme Souness til at storsvine London-holdet, der mildest talt ikke imponerer den tidligere midtbanegeneral.

- Jeg er nødt til at være hård ved Arsenal. Det var sådan noget boldflytteri. De kom ingen vegne med bolden, og det var derfor de havde den 60 procent af tiden. De er på grænsen til at være en joke, siger Sounes til Sky Sports ifølge Daily Mail.

Så skulle man ellers tro, at Souness havde fået sagt, hvad han ville om Arsenal. Men nej. Der var meget mere kritik i den hidsige herre.

- Arsene Wenger må sidde og rive håret af hovedet på sig selv. Der er et ord, jeg gerne vil bruge, og det beskriver en mangel på noget, som rigtige spillere har, noget som Arsenal mangler i overflod, men jeg kan ikke sige ordet højt. De har det bare ikke, siger Souness og fortsætter:

tottenhamswansea1.jpg Premier League - 28. feb. 2016 Eriksen strålede i Spurs-sejr

- Og jeg vil stå på mit hoved, hvis jeg tager fejl, og de vinder Premier League, fordi det de leverede i dag var totalt uacceptabelt. I dag (søndag mod United, red.) troede jeg, at de ville komme og vise, at de er tilbage i mesterskabskampen.

- I stedet var smagløse, svage og ubeslutsomme. Hvis jeg var Arsenal-fan, så ville jeg virkelig være vred lige nu. De viser, de kan blive kørt over. 

Souness slutter lige af med en sidst verbal knytnæve til svagt skydende kanoner fra London.

- Der er så meget ved Arsenal at holde af, og der er lige så meget ikke at kunne lide ved dem.  

Med 3-2-nederlaget søndag aften til United ligger Arsenal fem point efter Kasper Schmeichel og Leicester og tre point efter Tottenham og Christian Eriksen.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Ingen mål i Danmarks skæbnekamp mod Rumænien
Bedst og værst: Sæbeøje til Kjær og spændende dansk midtbane
Holland fyrer sin landstræner
Southgate: Glad for, at Defoe får scoret
Hart efter England-sejr: Det var ikke kønt
Startopstilling: Danmarks onde ånd starter for Rumænien