Swansea

Laudrup vil ikke jagte trofæer

'Jeg er motiveret af fremskridt - ikke trofæer', siger Michael Laudrup

  • Swansea er ikke blot et springbræt for Michael Laudrup. (Foto: PA).
Swansea er ikke blot et springbræt for Michael Laudrup. (Foto: PA).

Laudrup-feberen raser i det sydlige Wales, hvor ansættelsen af den danske fodboldlegende har fået optimismen i Swansea til at blomstre.

De håber og tror på, at Michael Laudrup kan fortsætte Swanseas Premier League-indtog, hvor de som oprykkere endte på en flot 11. plads i sidste sæson.

Men træerne vokser ikke ind i himlen, og Laudrup selv lægger en mere ydmyg kurs.

Læs også:

Se også: Swansea summer: Hvem har Laudrup med

- Jeg er motiveret af fremskridt - ikke trofæer. For mig er det vigtigste, at klubben udvikler sig og bliver bedre, siger Michael Laudrup til avisen 'This is South Wales'.

Den 48-årige spillede i sin aktive karriere på de højeste nagler og var med til at bringe titler hjem til hold som Juventus, Real Madrid og Barcelona, men det betyder ikke at Michael Laudrup ser trænertjansen i Swansea som et springbræt til de førende Premier League-klubber.

- Folk siger altid, at jeg har spillet i de største klubber og spørger, om det også er min ambition at træne et mesterhold i en af de store ligaer. Jeg svarer, Nej. Ikke specielt, siger Michael Laudrup.

Læs også:

Se også: Wales-legende: Laudrup den rigtige mand

Det virker som om, at Laudrup er en mand med en mission. I hvert fald er han en mand, der har givet Swansea et løfte: Jeg vender jer ikke ryggen, hvis muligheden for at vinde en af de store pokaler byder sig.

- Jeg tænker ikke på, om jeg kan gøre det godt andre steder. Jeg koncentrerer mig om, at gøre det godt, der hvor jeg er. Jeg har været der masser af gange som spiller, hvor vi vandt trofæer og sang 'We are the champions'. Det har jeg ikke brug for nu, siger Michael Laudrup.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere
Brøndby-stopper degraderet på landsholdet: Jeg er ikke skuffet
Saksesparkshelten Tullberg vender tilbage til AGF: Skal være U19-træner
Trods svensk interesse: Esbjerg vil forlænge med topscoreren
Optakt: Rumænien - Danmark
Daniel Agger spiller velgørenhedskamp for Liverpool