Tordenstøvle ødelagde Rooney-show i sidste minut

En 2-0-føring til Manchester United blev udlignet af Newcastle, som også endte med at udligne til 3-3 i overtiden med et missil-mål

TV: Se Rooney brillere med to kasser og en fremragende assist - og Newcastles drøn i de sidste sekunder
1/2
Næste »

Se alle målene i billedvinduet over artiklen.

Det lignede total triumf for en Wayne Rooney, der har fundet målformen, da han tirsdag aften bankede 1-0 i kassen for Manchester United på straffespark og dernæst med stort overblik lagde op til Jesse Lingards 2-0-mål i udekampen mod Newcastle.

Rooney scorede senere også til 3-2.

Men Newcastle ville det helt, helt anderledes.

Se også: Newcastle køber Shelvey i Swansea

Serbiske Aleksandar Mitrovic assisterede 2-1-reduceringen for Newcastle i det 42. minut, som blev sat ind af Georginio Wijnaldum - den hollandske landsholdsspiller skyldte også en scoring efter to kæmpeafbrændere tidligere i kampen.

Og Mitrovic lignede den store helt på St James Park, da han i det 67. minut tilkæmpede sig et klokkeklart straffespark efter nærkamp med Smalling og derefter selv eksekverede uden chance for David de Gea.

2-2 i en kamp mod bundholdet, selv på udebane, har ikke været hvad Louis van Gaal havde sat næsen op efter, og United-manageren blev da også - troede han en overgang - forkælet med en matchvinder-scoring fra Wayne Rooney for anden PL-kamp i træk.

lvg.jpg Premier League - 12. jan. 2016 Van Gaal indrømmer: Ja, vi er kedelige

Med 10 minutter igen sparkede Rooney nemlig fra kanten af feltet bolden op i det fjerneste målhjørne, en bold som bare blev ved med at krølle væk fra målmanden og endte med at blive til et fantastisk 3-2-mål.

I det 90. minut hamrede Paul Dummett dog 3-3 ind på tavlen og sendte Newcastle lidt tættere på den rigtige side af nedrykningsstregen, mens Rooney og co stadig må kigge langt efter Champions League-placeringerne.

West Ham overhalede Manchester United i tabellen med en 3-1-sejr i Bournemouth, mens Jores Okore spillede alle 90. minutter, da ligaens absolutte bundhold, Aston Villa, fik tre livsvigtige point med 1-0-sejr hjemme over Crystal Palace.

Villas sejrsmål blev til på et kæmpe drop - se det her:

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Liget af HSV-chef fundet i flod
Esbjerg-profil fik comeback: Benene var ved at være smadret
Larsson afliver misforståelse: Ingen dato for Brøndby-exit
Randers-formand: Gravgaard har været i gråzonen et par gange
SønderjyskE-profil indkaldt til U21-landsholdet
Svensk klub åben for længere FCK-lån