TV: Chelsea bremser Arsenals gulddrømme

Tidlig udvisning ødelagde Arsenals drømme om endelig at få ram på Chelsea, og nu er der tre point op til Leicester i toppen

24. jan 17:00 Arsenal - Chelsea

Premier LeagueStadion: Emirates Stadium, England Dommer: Mark Clattenburg
Arsenal
0
1
Slut
Chelsea
TV: Bødlen Costa sender Chelsea på 1-0
1/2
Næste »

Alexis Sanchez er begyndt at tale om, at han nok skal have en tatovering, hvis Arsenal vinder mesterskabet til sommer, og Theo Walcott taler om, at det her Arsenal-hold er det hold, han har ventet på hele sin tid i klubben.

Men måske er Arsenal ved at føle sig lidt for sikre på, at det bliver i år, det første mesterskab siden 2004 kommer i hus.

Søndagens opgør mod Chelsea viser i hvert fald, at Arsenal-holdet måske endnu ikke er modent til en liga-titel.

- Fra vores seneste møde med Diego Costa har vi lært, at vi skal være disciplinerede, lød det ellers fra Arsene Wenger inden kampen, men allerede efter 18 minutter viste ordene sig uden betydning, da Diego Costa trak et rødt kort fra den langsomme tyske forsvarsspiller Per Mertesacker, der var lokket ud i en løbeduel og fik sit første kort i 44 kampe.

Hvis man vil vinde mesterskaber, må man somme tider turde satse, men at Arsene Wenger, da han satte forsvareren Gabriel ind, valgte at tage den formstærke topscorer Olivier Giroud ud, det virkede en tand for defensivt.

Se Diego Costa trække rødt kort her:

mouweng.jpg Premier League - 24. jan. 2016 Arsenal-ikon: Mourinho mere imponerende end Wenger

Minuttet efter bragte Diego Costa da også Chelsea på 1-0, og angriberen der i seneste indbyrdes opgør provokerede forsvareren Gabriel til rødt kort, blev endnu mere upopulær på Emirates.

Herefter var det svært at se, hvordan Arsenal skulle score, og en hurtigt omklædt Giroud sad skuffet og kiggede på fra bænken. Statistikken viste på forhånd 10-0 til Chelsea i det fem seneste opgør,  og selvom Alexis Sanchez kom ind til sin første kamp i to måneder, så kunne han og 100-kamps-jubilaren Mesut Özil ikke bryde målforbandelsen.

Med sejren rykker Chelsea forbi West Bromwich og er nummer 13 med syv point til nedrykning, mens Arsenal bliver liggende på tredjepladsen tre point efter førende Leicester.

Forude venter den sidste uge i transfervinduet, og her går de seneste meldinger på, at Guus Hiddink alligevel ikke ønsker Alexandre Pato til klubben, men hellere vil have Liverpool-emnet Alex Teixeira. Hiddink forventes dog færdig i Chelsea til sommer, hvor den franske landstræner Didier Deschamps meldes som Roman Abramovich’ førstevalg.

I Arsenal tales om at forstærke sig med den unge back Ben Chillwell fra rivalerne fra Leicester, der altså topper Premier League, men har Liverpool, Manchester City og Arsenal som de tre næste modstandere.

FODBOLD Fodboldlandsholdet træner og holder pressemøde Premier League - 23. jan. 2016 Legendes råd til London-klub: Vælg Bendtner

cesc.jpg Premier League - 24. jan. 2016 Storklub fyrer ansat - filmede hetz mod stjerne

Se Giroud rase over, at Arsene Wenger skifter ham ud:

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Torsdagens rygtebørs: Barcelona henter gammel kending
Arsenal-profil: Kanté den bedste i Premier League
Dansk drømmestart vendt til nederlag mod Spanien
Fortuna led nederlag i Champions League
Neymar: PSG-comeback vigtigere end OL og Champions League
AC i venteposition: Forventer at få chancen, hvis Chelsea henter mig tilbage