TV: Konge-mål! Derfor elsker de Payet i West Ham

Dimitri Payet har noget nær gude-status i West Ham, hvilket søndagens frisparks-perle mod Manchester United underbyggede

AP SNTV
1/2
Næste »

Der var ikke mange West Ham-fans der rynkede på næsen, da Dimitri Payet i februar satte sin underskrift på en kontraktforlængelse med London-klubben.

Glæden over franskmandens talenter synes blot at vokse uge for uge, og West Hams placering langt oppe i tabellen tilskrives blandt andet hans spil og mål.

Endnu et skridt mod udødelighed blandt de lidenskabelige Hammers-fans kom søndag, da han med et bragende godt frispark sendte West Ham på sejrskurs på Old Trafford mod Manchester United i FA Cup'en.

Sparket var så hårdt, skruet og præcist, at det øjeblikkeligt skabte røre på de sociale medier, ligesom West Hams mange medrejsende fans eksploderede i et sandt jubel-brøl.

I tv-klippet herover finder du scoringen efter 36 sekunder.

I samme tv-klip er der dog også en anden situation, som afstedkom lige så stor opmærksomhed efter kampen. Især fra United-manager Louis van Gaals side.

Hollænderen var irriteret over, at Payet slap for tiltale, da han faldt i straffesparksfeltet tidligere i kampen. Mens West Hams manager Slaven Bilic afviste det som film, hævdede Van Gaal, at den franske stjerne faldt med vilje uden at være blevet ramt, og at det burde have givet et gult kort.

Da Payet slæbte rundt på et gult kort i forvejen, ville han altså være smidt ud - og dermed ikke have scoret til 1-0 senere.

- Payet filmede mere eller mindre. Måske blev han ramt, men det var slet ikke nok til at falde. Men der er altid diskussioner om dommernes beslutninger, kom det afvæbnende fra Van Gaal.

Bilic var lodret uenig.

- Filmer han? Come on! Har du en tv-skærm, skal jeg nok vise dig det og understrege min pointe. Du kan tydeligt se, at der er kontakt. Det er 100 procent ikke et dive, kom det fra Bilic.

Se tv-klippet herover og bedøm selv.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Milan-køb udskydes til marts
Inter forlænger med Premier League-emne
FCK's talenter spiller sig videre i Champions League-pendant
FIFA-præsident klar til VM med 48 hold og tremandsgrupper
Optakt: Lyngby BK - Silkeborg IF
Fede præmier hver dag i Facebook-julekonkurrencen

Odds

Bookmaker
1
X
2
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen