Vildt avis-rygte: Van Gaal smutter til sommer

Ifølge engelsk avis er hollænderen fortid på Old Trafford til sommer, hvor José Mourinho står på spring

Her gør Rooney livet lettere for van Gaal på Old Trafford.
1/2
Næste »

De troede, at de havde skudt papegøjen i Manchester United, da det lykkedes at lokke Louis van Gaal til Old Trafford for næsen af rivalerne fra Tottenham, som også havde krogen ude efter det hollandske trænerikon.

Men indtil videre har ægteskabet været et ulykkeligt foretagende, hvor pointene, sejrene og især det smukke spil har været en mangelvare, mens fans og eksperter har raset over 'De Røde Djævles' faldt fra tinderne.

Britain Soccer Premier League Manchesteru - 19. jan. 2016 Dokument lækket: Uniteds rekord-indkøb bliver endnu dyrere

I øjeblikket indtager Manchester United en alt andet end tilfredsstillende femteplads, hvilket kun har øget temperaturen under van Gaals glødende trænersæde.

Tidligere har van Gaal ladet vide, at han ikke har i sinde at smutte før tid, selvom stemningen er trykket, og han har ladet sin galde flyde over både spillere og presse, som da han kaldte journalisten Neil Custis fra The Sun 'fed'.

Men måske er presset alligevel en kende for tungt for van Gaal.

Onsdag skriver engelske Daily Mirror således, at United-manageren angiveligt overvejer at kaste håndklædet i ringen efter denne sæson - et år før hans kontrakt udløber.

Ifølge avisen skal van Gaals nærmeste familie i stigende grad være bekymrede for, om den 64-årige trænerveteran kan tåle den hårde belastning, jobbet påfører ham.

Bendner - Rooney collage.jpg Premier League - 19. jan. 2016 Rekord-Rooney i fint selskab med Bendtner

Van Gaal har da også tidligere luftet bekymringen over det pres, som de evige spekulationer om hans fremtid på posten påfører hans nærmeste, og ifølge Daily Mirror er ledelsen i Manchester United bevidste om, at van Gaal kan smutte før tid, som han har gjort flere gange tidligere i karrieren.

Hvis Louis van Gaal beslutter at sige farvel og tak, så står afløseren i Daily Mirrors optik parat i kulissen i form af José Mourinho, der fik sparket i Chelsea tidligere på sæsonen.

Han har været nævnt som kommende United-træner siden Sir Alex Fergusons dage og blev også straks bragt i spil, da han fik kniven på Stamford Bridge.

Daily Mirror spekulerer i, at José Mourinho har instrueret sin agent, Jorge Mendes, der har gode kontakter i Manchester United, om at følge udviklingen tæt.

Til gengæld tyder alt på, at Ryan Giggs heller ikke bliver bragt i spil til manager-posten i denne omgang, men skal samle mere erfaring, før han er klar til det store job.

  Britain Soccer Premier League Premier League - 17. jan. 2016 Skuffet Klopp efter nederlag: Vi var bedre end United

Britain Soccer Premier League Engelsk fodbold - 17. jan. 2016 Kritisabelt niveau: Rooney snød Liverpool

Her brillerer De Gea på Anfield:

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Engelsk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Optakt: FC Nordsjælland - Lyngby BK
Video: Se alle Bendtner-aktioner fra debuten
Nando Rafael skifter klub - Dioh Williams tæt på klubskifte
Skadet Dolberg i kapløb med tiden
AGF-angriber: Vi skal nok finde stabiliteten
Allan Kuhn vragede kantspiller: Jeg fattede ingenting