Ståle smadrer udskiftningsboks

Wolverhampton-manageren rasende over udvisning, mål og dommerkendelse i kampen mod Brighton

  • Ståle Solbakken skal forsøge at få Wolverhampton tilbage til den bedste række i England. (Foto: AP/Nick Potts)
Ståle Solbakken skal forsøge at få Wolverhampton tilbage til den bedste række i England. (Foto: AP/Nick Potts)

Den tidligere FCK-træner Ståle Solbakken havde lørdag en af de dage, hvor pulsen vist kom en smule over hvilepuls ...

Den norske Wolverhampton-manager oplevede sit mandskab spille 3-3 mod Brighton i en dramatisk kamp med både udvisning, et sent straffespark og en sen udligning, og Ståle Solbakken blev i slutningen af første halvleg så frustreret over Brightons 1-1-udligning, at han ifølge Birmingham Mail hamrede en knytnæve gennem udskiftningsboksen på The Molineux.

Men dommeren fik også en med på vejen efter kampen, hvor Wolves fik en mand vist ud i overtiden af første halvleg, da Karl Henry stemplede en modstander. Det var nu ikke den kendelse, han opponerede imod, men derimod et straffespark til Brighton for hånd/arm på bolden kort før tid, da Brighton bragte sig foran 3-2.

Langt fra et straffespark
- Det røde kort var fuldstændig korrekt, men når man ser gentagelserne af straffesparket, er det langt fra et straffespark. Han havde armen inde til kroppen, og dommeren ser det slet ikke, fordi han står og kigger på fem Brighton-spillere med armene oppe. Jeg bryder mig ikke om det, fordi han tager en chance, siger Ståle Solbakken til Birmingham Mail.

- Jeg har begået fejl i mit liv, og det har han også. Det kan jeg leve med. Men jeg mener, han er nødt til at tænke sig om en ekstra gang.

- Når der er et minut tilbage, skal man være 100 procent sikker på, at der er straffespark, og det var langt fra et straffespark. Hvis vi havde tabt 3-2 efter den moral, spillerne viste i anden halvleg, havde det været svært at samle dem op igen, siger Wolves-manageren, hvis mandskab trods en mand i undertal reddede det ene point med en udligning i overtiden.

Den danske målmand Casper Ankergren sad på bænken hele kampen hos Brighton, der ligger på ottendepladsen med 24 point for 16 kampe, mens nedrykkerne Wolves er på 15. pladsen med 22 point i den tætte liga, hvor mange hold er i spil til en plads blandt de bedste seks hold, der giver adgang til oprykning eller oprykningskampe.

Resultatet af Ståles jernnæve kan ses hereller her.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Regnvejr står i vejen for Nainggolan-skifte
Lilleputnation fik første point i 12 år
Thomas Frank: Championship er bedre end Superligaen
TV: Katastrofe-målmand grundlagde svensk storsejr
Wes Brown: Folk snakker for meget om Paul Pogbas privatliv
Benzema: Mbappe skal blive i Monaco
EKSTRA Sport og spil