Okore og co. skuffer mod 4. divisionshold

Aston Villa med Jores Okore i startopstillingen har ikke vundet i 16 kampe og kunne heller ikke besejre Wycombe i FA Cup'en

Jores Okore spillede hele kampen, da Aston Villa kun formåede at spille 1-1 med upåagtede Wycombe. (Foto: AP/Paul Harding)
Jores Okore spillede hele kampen, da Aston Villa kun formåede at spille 1-1 med upåagtede Wycombe. (Foto: AP/Paul Harding)

09. jan 13:45 Wycombe Wanderers - Aston Villa

FA CupStadion: Adams Park, England Dommer: Michael Oliver
Wycombe Wanderers
1
1
Slut
Aston Villa

Den forfærdelige sæson fortsætter for den engelske fodboldklub Aston Villa, der heller ikke i lørdagens tredjerundekamp i FA Cuppen kunne spille sig til en opmuntring.

På udebane mod Wycombe fra den fjerdebedste række måtte Premier League-bundproppen nøjes med 1-1, og dermed er Aston Villa uden sejr i 16 kampe på stribe.

Et Villa-mandskab uden tro på sig selv var kommet på hårdt arbejde på Adams Park, og Wycombes energi og gåpåmod var nok til at sikre en lukrativ omkamp på Aston Villas bane.

Den danske landsholdsspiller Jores Okore havde fået plads i Aston Villas midterforsvar ved siden af Ciaran Clark, mens kaptajn Micah Richards var blevet sendt ud som højreforsvarer.

Se også: Okore fik point i vandkamp

Men den nye forsvarsformation betød ingen særlig forbedring i spillet for det kriseramte hold.

Aston Villa-spillerne er ikke overraskende blottet for selvtillid, og det var svært at se, at der var tre divisioners forskel på de to hold.

Efter spil og chancer var det dog i orden, at Aston Villa kunne gå til pausen med en smal føring, som kaptajn Richards gav sit hold midtvejs i første halvleg.

Carles Gil spillede bolden frem til højrebacken, som sendte den i nettet med et tørt skråskud.

Men det er betegnende for Aston Villas aktuelle tilstand, at pauseføringen ikke gav spillerne nogen særlig sikkerhed.

Wycombe kom blæsende ud til anden halvleg med al den fysik og det direkte spil, man normalt forbinder med den fjerdebedste engelske række, og det viste sig snart at være et effektivt middel mod Okore og hans kumpaner.

Se også: Villa-træner roser Okore efter Premier League-comeback

Der var således kun spillet tre minutter efter sidebyttet, før Ashley Westwood klodset begik straffespark, og så kunne Joe Jacobson sende kuglen i kassen fra 11-meter-pletten.

Wycombes opblomstring visnede dog, som tiden gik, fordi det tydeligvis begyndte at knibe med kræfterne mod slutningen.

Rudy Gestede var tæt på at sikre gæsterne sejren. Men hans forsøg ramte overliggeren, og dermed må de to hold ud i en omkamp på Villa Park for at finde ud af, hvem der skal videre til fjerde runde.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen