Til grin igen? Hovedsponsor får alle til at lave en bh-Bendtner

Et stort bettingselskab har igangsat en viral konkurrence, hvor de udfordrer folk til at lave en Nicklas Bendtner med bh for skridtet. Den konkurrence er folket helt vilde med

Mine fejl er fortid, bebudede Bendtner selv på pressemødet. Nottingham-fansene - og bettingfirmaet 888 - gør imidlertid sit for at vi ikke lige glemmer dem. (Video: SNTV)
1/2
Næste »

Hvis du er typen, der gerne vil vinde noget (ja, hvem vil ikke det), så skal du læse med her. Nottingham Forests hovedsponsor, bettingselskabet 888, har nemlig igangsat en viral konkurrence i anledningen af holdets nye Lord Nicklas Bendtners tilslutning til Championship-holdet.

Her har selskabet sat tre signerede Nicklas Bendtner trøjer på højkant. Men man skal - selvfølgelig - gøre noget, hvis man vil vinde en ægte Forest-trøje med Bendtner. Under hashtagget #DareToBendtner (tør du være som Bendtner, red.) opfrodrer 888 folk til at tage et billede af dem selv, hvor de laver en 'Bendtner'.

I denne sammenhæng betyder det, at man tager et billede af sig selv, hvor man stort set er nøgen - kun dækket ved skridtet.

For få år siden postede Bendtner et billede på sin Instagram-profil, hvor han lå og slikkede sol kun iført Julie Zangenbergs bh, som dækkede gadedrengens ædlere dele. Det er netop det stunt, 888 gerne vil have folk til at gentage. På den ene eller anden måde. Og det ser ud til at mange har taget den udfordringen op....

Herunder kan du se folk fra England lave en vaskeægte 'Bendtner'-kopi. Der bliver brugt trøjer, bananer og andre lækkerier:

 

Ja, folk har været kreative. Man burde næsten give dem allesammen en signeret Bendtner-trøje alene for deres opfindsomhed. Men syv af dem bliver nok skuffede. Der er jo kun tre trøjer på højkant.

56948441.jpg Championship - 8. sep. 2016 Forest-legende frygtede det her: Et kæmpe sats at hente Bendtner

britain-soccer-bendtner Championship - 7. sep. 2016 Bendtner vil starte på en frisk: Slut med fejltagelser

56948436.jpg Engelsk fodbold - 7. sep. 2016 Her er rygnummeret Bendtner virkelig ville have

bendtner-og-zlatan Championship - 7. sep. 2016 Er du fodbold-smart: Kan du kende forskel på Zlatan og Bendtner?

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Fortuna led nederlag i Champions League
Neymar: PSG-comeback vigtigere end OL og Champions League
AC i venteposition: Forventer at få chancen, hvis Chelsea henter mig tilbage
AGF-målmand indkaldt til U21-landsholdet
Simeone: Griezmann kan smutte når som helst
Eriksen om den svære vej til VM: Alt eller intet mod Rumænien
EKSTRA Sport og spil