FCK-målmaskine trods krise: Jeg er stolt

- Jeg nærmer mig titlen som den mest scorende i FCK’s historie, og har intet at skamme mig over, siger César Santin

  • Målstimen skal nok komme igen, mener Santin (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Målstimen skal nok komme igen, mener Santin (Foto: Tariq Mikkel Khan)

MOLDE (Ekstra Bladet): Han lagde ud som lyn og torden i FC Københavns europæiske kampe i indeværende efterårssæson med afgørende scoringer ude mod Club Brugge og hjemme mod Lille. Siden har der været uendeligt stille om César Santin på målscoringsfronten, hvilket den brasilianske angriber ikke overraskende agter at lave om på, når der i aften klokken 21.05 fløjtes til vind-eller-forvind-kamp i norske Molde.

- Generelt har det været svært for os at score i Europa League-gruppespillet, hvor vi lavede to mål i den første kamp mod Molde, men derefter har spillet tre gange uden at komme på tavlen.

Se mere:

Se også: FCK-brasser rystet over svindlerlandsmand

- Jeg har heller ikke selv været skarp nok, når jeg har fået chancen, men efter fire og et halvt år i FCK ved jeg, at jeg nok skal ramme en stime igen, siger César Santin.

På FCK’s evighedstopscorerliste mangler han blot otte mål for at tangere Dame N’Doye, som nåede at score imponerende 82 mål i blot 150 kampe for de danske vicemestre. Til sammenligning har Santin brugt 188 kampe på at nette 74 gange hidtil.

- Kald det bare en krise, når jeg har spillet en håndfuld kampe uden at score, for det er alligevel historien om min tid i FCK: Når jeg scorer, er jeg kampens spiller, og scorer jeg ikke, har jeg spillet frygteligt!

Se mere:

Se også: Hårdt slag for FCK: Stjernespiller ude

- Selvtilliden fejler dog intet. Jeg har stadig scoret mange mål i FCK og mangler kun otte mål i at blive den mest scorende FCK-spiller nogensinde. Jeg føler mig stolt over at spille i Skandinaviens største klub, og bliver jeg klubbens mest scorende spiller nogensinde, gør det mig ekstra stolt, fastslår César Santin, der smiler ved oplysningen om, at Lionel Messi altså har scoret omkring 80 mål alene i indeværende kalenderår.

- Ja, men Messi er også speciel. Mindre kan gøre det for mig!

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport

Mest læst i fodbold

Hent flere
Tipsbladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.