Dårlige minder: Stuttgart-træner vil hævne sig på FCK

Stemningen var opløftet, da VfB Stuttgart holdt pressemøde dagen før kampen mod FC København i Europa League

  • Bruno Labbadia har ikke gode minder fra København. (Foto: AP)
Bruno Labbadia har ikke gode minder fra København. (Foto: AP)

STUTTGART (Ekstra Bladet): Spørgsmålet var en anelse frækt. Og lige præcis sjovt nok til, at Stuttgart-træner Bruno Labbadia fik sig et godt grin på pressemødet dagen før Europa League-kampen mod FC København.

- Var du med som spiller, da Bayern München spillede mod B1903 i 1991?

Det har jeg sensationelle minder om. Det var rigtig godt. En rigtig smuk kamp. For København, grinede Labbadia, der tydeligvis ikke har glemt 6-2-lussingen på Gentofte Stadion.

- Den slags skal man bare glemme i en fart. Men det var meget tæt, så vidt jeg husker.

- Hvis jeg kan udligne med Stuttgart, så vil jeg være godt tilfreds, sagde Labbadia, der efter weekendens 1-0-sejr i Hamburg var i strålende humør.

Men som én bemærkede i presserummet: ’Hvis de havde tabt i weekenden mod Hamburg, så ville stemningen have været en lidt anden.’

Labbadia, der både som træner og spiller har repræsenteret et væld af de største tyske klubber, ved dog godt, at han står overfor en svær opgave mod FC København.

- Det er en europæisk turnering, og det betyder, at der bliver kæmpet hårdt i kampene. Det vil vi også gøre i morgen mod København. Det er en klassemodstander.

- De er ubesejrede i den danske liga, og de vandt lokalopgøret mod Brøndby. Det var en tæt kamp, lige så tæt som kampene i Bundesligaen.

Se også: Kvist: Jeg er blevet en tysk maskine

- Vi så mod Molde, hvor svært det kan være. I morgen får vi måske kun få chancer, afhængigt af hvordan modstanderen griber kampen an.

- De vil nok være meget disciplinerede, defensivt stærke. Det så vi i deres kamp mod Lille (i CL-kvalifikationen, red.), som tirsdag tabte 1-0 til Bayern. København vinder den første kamp med 1-0 på hjemmebane, og så taber de 2-0 i udekampen efter forlænget spilletid. Så det var tæt. Vi så også i deres lokalopgør mod Brøndby, at de er meget godt organiseret.

- Jeg kender også min trænerkollega (Ariël Jacobs, red.) fra hans tid i Anderlecht. Hans hold er altid godt forberedt. Men vi tror naturligvis på os selv i morgen. Vi skal have de tre point, lød det fra Bruno Labbadia.

Seneste Ekstra Bladet job

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport

Seneste fodbold

Hent flere

Mest læst i fodbold

Hent flere
Tipsbladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.