Stuhr vil tilbage på landsholdet

- Forhåbentlig kan jeg overbevise Morten gennem nogle magtdemonstrationer i Sverige, sagde han

  • Målmand Kevin Stuhr Ellegaard har succes i svenske Elfsborg og vil nu tilbage på det danske landshold. (Foto: René Schütze)
Målmand Kevin Stuhr Ellegaard har succes i svenske Elfsborg og vil nu tilbage på det danske landshold. (Foto: René Schütze)

HORSENS (ekstrabladet.dk): Kevin Stuhr Ellegaard har succes i svenske Elfsborg.

Selvtilliden hos den tidligere landsholdsreserve er derfor også helt i top, og den blev styrket yderligere i aftes i Horsens, hvor han undervejs i 1-1-kampen i Europa League havde flere store redninger. Derfor drømmer han nu også om at komme tilbage i Morten Olsens varme.

Læs også:

Se også: Fagerberg tog ansvaret

- Det er helt klart et mål for mig. Jeg føler mig virkelig godt spillende, og jeg satser på at vise det gennem nogle magtdemonstrationer i Sverige. Jeg har tidligere været med, og jeg ved, at jeg har formatet. Men nu må vi se, hvad der sker, sagde han efter opgøret.

Han ærgrede sig naturligvis over hjemmeholdets sene udligning - men han føler sig overbevist, at slutfacit er godt nok til at give en sammenlagt sejr.

Læs også:

Se også: Horsens reddet fra fiasko i overtiden

- Vi skal godt være meget bedre spillende, end vi var i 1. halvleg i denne kamp. Det var slet ikke os. Vi fik aldrig gang i pasningsspillet, og vi løb uden at have styr på ret meget. Men jeg er sikker på, at det ikke gentager sig, fastslog Ellegaard, der vogter buret for øjeblikkets duks i Allsvenskan, og han skal i den kommende weekends spillerunde ud i en vaskeægte mesterskabskamp mod nummer to, Malmö FF.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
(Opdat.) Torsdagens rygtebørs: Real Madrid jagter stadig De Gea
Transfer-troldmanden forlader Sevilla - tæt på Roma-skifte
West Ham-manager ignorerer rygter om fyring
Jan Bech Andersen tilbage i bestyrelsen i Brøndby IF
Mikkel Rask håber at få håneretten mod gamle Viborg-kammerater
Gladbach-boss bekræfter: AC er tabt for os - vender tilbage til Chelsea
EKSTRA Sport og spil