Fagerberg tog ansvaret

- Det var ikke verdens største straffespark, erkendte Martin Spelmann om den vigtige Horsens-udligning på straffespark

  • Ken Fagerberg har udlignet til 1-1 mod Elfsborg dybt inde i overtiden på et 'tyndt' straffespark. (Foto: René Schütze)
Ken Fagerberg har udlignet til 1-1 mod Elfsborg dybt inde i overtiden på et 'tyndt' straffespark. (Foto: René Schütze)

HORSENS (ekstrabladet.dk): Ken Fagerberg var oprindelig ikke tiltænkt rollen som straffesparkskytte.

Men blandt andet, fordi den tvivlsomme forseelse blev begået mod Martin Spelmann, og denne tillige var plaget af krampet, tog den svenske angriber bolden - og sparkede den i nettet til den scoring, der holdt liv i Horsens-håbet om videre europæiske deltagelse med 1-1 hjemme mod svenske Elfsborg.

- Jeg følte mig sikker på, at jeg kunne score, og da der var lidt tøven fra andre, sparkede jeg. Og det var godt at få scoret, fastslog Fagerberg, der gennem alle 90 minutter havde kæmpet en hård kamp i front mod et velorganiseret svensk forsvar.

Læs også:

Se også: Horsens reddet fra fiasko i overtiden

Martin Spelmann var som nævnt manden, der fremtvang muligheden for 11-meter-plettern i overtiden, da han – efter dommerens mening – blev fældet ulovligt ved baglinien.

Det medførte vilde svenske protester og Spelmann erkendte også, at det var en dommer-afgørelse der kommer lidt bag på ham.

- Det var ikke verdens største straffespark. Til gengæld blev jeg klart snydt tidligere i kampen. Nu fik vi heldigvis uafgjort, og det giver mig tro på, at vi kommer videre. Men betingelsen er, at vi i udekampen bliver farligere i vort gennembrudsspil, end vi var i dag, sagde den arbejdsomme Horsens-spiller.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Giroud bag fransk sejr
Holland dummer sig i Bulgarien
Ronaldo sparker Portugal til sejr
Tidligere Premier League-profil alvorligt syg
Hareide: Det bliver en tæt kamp
Rashford vil med til U-21 EM
EKSTRA Sport og spil