Presset Van Gaal: Spillerne skal være liderlige efter at vinde

United-manager Louis van Gaal vil se mere liderlighed hos sine spillere. Sådan faldt ordene på onsdagens pressemøde med hollænderen, der udviser stor respekt for FC Midtjylland

25. feb 21:05 Manchester U - FC Midtjylland

Europa LeagueStadion: Old Trafford, England Dommer: Istvan Vad
Manchester U
5 6
1 3
Slut
FC Midtjylland
Se Van Gaal til pressemødet her
1/2
Næste »

MANCHESTER (Ekstra Bladet): Han gad egentlig ikke rigtig at være til stede i rummet. Men sådan er Uefas regler nu engang.

Så der sad han ved onsdagens pressemøde, Louis van Gaal, og svarede modvilligt på, hvorfor det ikke vil være en fadæse at tabe til FC Midtjylland, og hvad det dog er, som Manchester United mangler for at vinde fodboldkampe og spille bedre.

- FC Midtjylland er virkelig godt organiseret, og de spiller en type fodbold, som jeg godt selv kan lide at praktisere. Når jeg ser på FC Midtjyllands statistik, så har de aldrig tabt til et engelsk hold, og derfor er det i sagens natur en svær kamp for os, sagde Louis van Gaal til pressemødet og fortsatte:

- Jeg ved godt, at alle tænker, at en klub som Manchester United skal slå FC Midtjylland, men sådan fungerer fodbold ikke altid. Vi er nødt til at holde bedre på bolden og blive mere pågående, men det bliver en svær opgave, sagde den hollandske manager, der altså fastholder, at han er fuld af respekt for de danske modstandere.

Krøb til korset
Manchester United har været hårdt ramt af skader på det seneste, og ved dagens træning i det britiske stod både Chris Smalling og Cameron Bortwick-Jackson over. Til gengæld er højre back Guillermo Varela igen klar til kamp.

Men selv om Louis van Gaal har givet skaderne skylden for en stor del af Uniteds formkrise, så krøb han til korset ved onsdagens pressemøde og indrømmede, at de dyre stjerner også manglede andet. Nemlig liderlighed.

- Alle er mennesker, og det er ikke altid mennesker er i lige god form. Men jeg er ikke enig i, at vi ikke udviste ’fight’ i Danmark. Men spillerne skal udvise passion eller snarere er liderlighed det rigtige ord. De skal være liderlige efter at vinde, og det skal kunne ses på banen.

Så er advarslen sendt videre til FCM-spillerne.

Se United træne på Carrington-anlægget

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Søndagens rygtebørs (opdat.): Målmandslegende vil have Casillas til Frankrig
Ingen mål i Danmarks skæbnekamp mod Rumænien
Bedst og værst: Sæbeøje til Kjær og spændende dansk midtbane
Holland fyrer sin landstræner
Southgate: Glad for, at Defoe får scoret
Hart efter England-sejr: Det var ikke kønt
EKSTRA Sport og spil