Steinlein trods øretæve: Jeg er stolt af drengene

FC Midtjylland kollapsede i anden halvleg mod Manchester United, men sportsdirektør Claus Steinlein er alligevel stolt af sine spillere

25. feb 21:05 Manchester U - FC Midtjylland

Europa LeagueStadion: Old Trafford, England Dommer: Istvan Vad
Manchester U
5 6
1 3
Slut
FC Midtjylland
André Rømer var dog ikke tilfreds med kampen. Se Ekstra Bladets interview med spilleren her (Foto og redigering: Mikkel Cramon)
1/2
Næste »

MANCHESTER (Ekstra Bladet): Der var ikke hængemule på FC Midtjyllands sportsdirektør efter torsdagens dukkert mod Manchester United. Bevares, den normalt kække Claus Steinlein havde skruet en tand ned for charmen og erstattet den med et lettere skuffet udtryk, men så alligevel. 

For trods 5-1 afklapsningen på Old Trafford, er det en stolt FCM-direktør, der fredag eftermiddag igen sætter kurs mod Herning, hvor der ikke længere skal fokuseres på europæiske opgaver i denne sæson.

- Jeg er stolt af drengene. Vi er med helt til slutningen mod et af verdens største fodboldhold. Vi mangler bare et mål for at gå videre langt ind i kampen, men jeg vil så erkende, det var svært at få øje på, hvor målet lige umiddelbart skulle komme fra, siger Claus Steinlein.

- Det siger også noget, at vi står her og er skuffede over at ryge ud til Manchester United. Jeg havde nok fået falske forhåbninger efter første kamp i Herning, for der troede jeg på det. Men vi var ikke for alvor tæt på at komme videre. Det må vi erkende, siger FCM-direktøren.

Britain Soccer Europa League Europa League - 26. feb. 2016 United-stjerner: Midtjylland faldt helt sammen

Se også: Tottenham og Eriksen smadrede italienere

Claus Steinlein kan nu se tilbage på en sæson, der har budt på både op- og nedture i den europæiske kampagne. Men hvis man fraregner nederlaget til APOEL i Champions League-kvalifikationen og de to afklapsninger mod Napoli i Europa League-gruppespillet, så har Steinlein ikke en finger at sætte på sit mandskab.

FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein. (Arkivfoto: Ernst van Norde) FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein. (Arkivfoto: Ernst van Norde)  

- Du kan jo ikke slette de dårlige resultater, men hvis vi ser tilbage, så er der klart flere plusser end minusser. At slå Southampton, komme videre fra en svær gruppe i Europa League foran Brügge og Legia og til sidst slå Manchester United i Herning. Det er svært at være utilfreds med, siger Claus Steinlein, der nu sætter alt ind på at snuppe DM-guldet foran rivalerne fra FC København:

- Nu skal vi komme os over det her nederlag, og så begynder superligaen for os på mandag med en topkamp mod AaB. Vi går benhårdt efter at forsvare guldet. FCK ser stærke ud, men det gør vi også, så vores mål er at forsvare DM-titlen i en spændende duel med FCK og AaB.

Jess Thorup forholder sig til nederlaget til United

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
AC i venteposition: Forventer at få chancen, hvis Chelsea henter mig tilbage
AGF-målmand indkaldt til U21-landsholdet
Simeone: Griezmann kan smutte når som helst
Eriksen om den svære vej til VM: Alt eller intet mod Rumænien
FCK rasede forgæves: Flere CL-pladser til de store
Islandsk forsvarsklippe trives i Brøndby: Jeg savnede voksenfodbold
EKSTRA Sport og spil