Nyt Zlatan-show i storsejr

Den suveræne svensker gjorde hele arbejdet, da Paris Saint Germain knuste Troyes i den franske liga

  • Også i Paris er Zlatan den altoverskyggende stjerne. (Foto: SPO)
Også i Paris er Zlatan den altoverskyggende stjerne. (Foto: SPO)
 

Han har altid delt vandene, den gode Zlatan Ibrahimovic.

I Sverige og Italien synes de, at den store angriber er Guds gave til fodbolden, mens man på De Britiske Øer altid har hånet ham som en 'Youtube-spiller', der nok har mange tricks i posen, men som sjældent viser dem, når det bliver alvor.

Se også: TV: Zlatan-show: Saksespark fra 25 meter

Den kritik forstummede dog brat, da han med fire mål - heriblandt et vanvittigt saksespark fra 25 meter - sørgede for gul-blå 4-2 sejr i en testkamp mod England.

Og lørdag aften leverede Zlatan nye beviser på sine kvaliteter, da han førte Paris Saint Germain til en sikker 4-0 sejr i hjemmekampen mod Troyes.

Se også: Drillo om Zlatan: Ikke så imponeret

Superstjernen gjorde comeback efter en karantæne, og han stjal rampelyset i suveræn stil.

Først sendte han fra højre side bolden ind til brasilianske Maxwell, der sørgede for 1-0, og siden sørgede han også for oplægget, da Blaise Matuidi fordoblede føringen.

Der var dog meget mere i Zlatan Ibrahimovic, der også selv nåede at komme på tavlen to gange, så Troyes blev sendt hjem fra den franske hovedstad med et 4-0 nederlag i kufferten.

Se også: Laudrup: Gid Zlatan var dansk

Sejren sender PSG til tops i Ligue 1 - og naturligvis topper Zlatan også topscorerlisten med sine foreløbige 12 scoringer i den franske liga.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik