Sportsdirektør: Eriksen forlænger ikke

Christian Eriksen vil gerne holde sine muligheder åbne og har takket nej til en forlængelse af sin kontrakt

Christian Eriksen kan være på vej væk, efter at han har takket nej til en kontraktforlængelse med sin hollandske klub Ajax Amsterdam. (Foto:AP/Clint Hughes)
Christian Eriksen kan være på vej væk, efter at han har takket nej til en kontraktforlængelse med sin hollandske klub Ajax Amsterdam. (Foto:AP/Clint Hughes)

I takt med, at Christian Eriksen niveau er støt stigende, og interessen fra europæiske storklubber også stiger, så kan han blive en meget svær mand at forlænge med.

Det har Ajax Amsterdams sportsdirektør, Marc Overmars, måtte erkende, efter at hans danske stjerne har takket nej til at forlænge - foreløbigt.

- Vi vil gerne have, at Christian skriver en ny kontrakt med os, men det er ikke noget, han vil. Vi må se, hvad der sker efter dette år. Vi taler naturligvis med ham og hans agent, og vi må se, hvad der sker efter december, siger Marc Overmars til sporten.dk.

Læs også:

Se også: Eriksen: Havde ikke drømt om det

Den udmelding kan Christian Eriksen dog ikke helt nikke genkendende til.

- Jeg har ikke decideret sagt, at jeg ikke vil blive, men dét, jeg har sagt til dem, er, at jeg gerne vil holde mine muligheder åbne, hvis jeg på et tidspunkt skal videre. Og jeg skal videre på et tidspunkt, men hvornår det skal ske, ved jeg ikke, siger Eriksen.

Læs mere:

Se også: Ajax-træner: Eriksen er vores Messi

Holdets træner, Frank de Boer, har tidligere været ude og sammenligne Eriksen med Lionel Messi for at forklare hans rolle på holdet, hvorfor man kan forestille sig, at det har været et særdeles lukrativt tilbud, som danskeren har valgt at takke nej til.

Eriksen forklarer selv, at han ikke har travlt med at forlænge sin kontrakt, der udløber i 2014.

- Jeg kan godt forstå, at de vil forlænge med mig, men jeg føler også, at jeg på et tidspunkt vil prøve noget nyt. Min agent er i gang med at snakke med klubben i øjeblikket, og jeg har hverken sagt ja eller nej til noget, siger Eriksen.

Men der skulle ikke være nogen kæmpetransfer på bordet lige om hjørnet for den 20-årige dansker.

- Lige nu er der intet konkret. Ingen klubber har kontaktet mig med et tilbud endnu. For Christian bliver det vigtigt at vælge den rette klub, og jeg tror på, at Ajax og Christian sammen kommer til at tage det rette skridt for ham, siger Overmars.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen