Holland

Viktor Fischer igen på tavlen for Ajax

Det danske supertalent scorede for Ajax i træningskamp

  • Viktor Fischer gør for tiden godt opmærksom på sig selv med scorigner i træningskampe for Ajax. (Foto: AP/Sang Tan)
Viktor Fischer gør for tiden godt opmærksom på sig selv med scorigner i træningskampe for Ajax. (Foto: AP/Sang Tan)

Mest læst i fodbold

Hent flere

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
 

Angriberen Mounir El Hamdaoui skiftede i dag fra hollandske Ajax til italienske Fiorentina, og dermed blev der en konkurrent mindre for danske Viktor Fischer til pladserne i Ajax-angrebet i den kommende sæson.

Og at det danske supertalent har tænkt sig at spille for sin chance for at få kampe på den hollandske storklubs førstehold, viste han i dag, selvom han officielt fortsat blot er ungdomsspiller og ikke tilhører førsteholdstruppen.

Den 18-årige offensivspiller startede nemlig inde og scorede samtidig en enkelt gang, da Ajax vandt 5-1 på udebane over Veendam fra den næstbedste række i Holland i en træningskamp.

Læs også:

Se også: Dansk kæmpetalent scorede for Ajax

Danskeren scorede til 3-1 kort før pausen og blev ligesom ti holdkammerater skiftet ud efter en times spil. Viktor Fischer scorede også for nylig i en træningskamp mod Huizen.

Ajax' målscorere: Aras Özbiliz, Siem de Jong, Viktor Fischer, Joël Veltman og Jody Lukoki. Målscorer Siem de Jong er i øvrigt i dag blevet udnævnt til klubbens nye anfører.

Hverken Christian Eriksen, Lasse Schøne eller Nicolai Boilesen var med i kampen.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik