Misunder Viktor Fischer: Han er altid iskold

Lucas Andersen er misundelig på Viktor Fischers evne til konstant at tro på sig selv

Se disse fine aktioner fra Fischer, hvor han både scorer og assisterer. Man kan godt forstå, at Lucas Andersen gerne vil have lidt af Fischers selvtillid (Video: SNTV)
1/2
Næste »

Lucas Andersen er i denne sæson udlejet fra Ajax til Willem II i Holland, og han har genfundet fodboldmelodien efter en hård periode i storklubben i sidste sæson. En periode, der gik ham meget på.

Det fortæller han i et interview med Voetbal International, hvor han også bedyrer, at han er misundelig på sin landsmand Viktor Fischer.

- Jeg er misundelig på de unge spillere, der kan lave ti dårlige afleveringer i træk, men stadig have en udstråling ala; hvad kan I uden mig? Zlatan Ibrahimovic er et godt eksempel på det.

Se også: Jannik Vestergaard pander Werder Bremen til point

- Viktor Fischer har også noget af det. Han er altid iskold. Hvis jeg havde spillet skidt i en periode i Ajax, opstod der altid alle mulige spørgsmål i mit hoved. Sådan en følelse af urokkelig selvtillid må være en gave, siger Lucas Andersen og fortsætter:

- Livet som fodboldspiller kan være ensomt. Det oplevede jeg især i anden halvdel af sidste sæson i Ajax. Man er ung, bor i en fremmed by og får ikke spilletid på klubholdet. Det er tungt; især for en familiemand som mig.

Se også: Fischers drømmekamp: Brillerede i Ajax-storsejr

- Men jeg lærte også meget om mig selv i min downperiode i Ajax. Jeg lærte at være mere egoistisk. Men jeg har det stadig sådan, at jeg bliver glad, når en holdkammerat klarer sig godt; også selv om det er en konkurrent.

Lucas Andersen har scoret fire ligamål for Willem II i denne sæson - tre af dem faldt i samme kamp.

Læs også

Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Luis Garcia: Håber, Coutinho bliver i Liverpool
Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere
Brøndby-stopper degraderet på landsholdet: Jeg er ikke skuffet
Saksesparkshelten Tullberg vender tilbage til AGF: Skal være U19-træner
Trods svensk interesse: Esbjerg vil forlænge med topscoreren
Optakt: Rumænien - Danmark
EKSTRA Sport og spil