Misunder Viktor Fischer: Han er altid iskold

Lucas Andersen er misundelig på Viktor Fischers evne til konstant at tro på sig selv

01:26
Se disse fine aktioner fra Fischer, hvor han både scorer og assisterer. Man kan godt forstå, at Lucas Andersen gerne vil have lidt af Fischers selvtillid (Video: SNTV)

Lucas Andersen er i denne sæson udlejet fra Ajax til Willem II i Holland, og han har genfundet fodboldmelodien efter en hård periode i storklubben i sidste sæson. En periode, der gik ham meget på.

Det fortæller han i et interview med Voetbal International, hvor han også bedyrer, at han er misundelig på sin landsmand Viktor Fischer.

- Jeg er misundelig på de unge spillere, der kan lave ti dårlige afleveringer i træk, men stadig have en udstråling ala; hvad kan I uden mig? Zlatan Ibrahimovic er et godt eksempel på det.

Se også: Jannik Vestergaard pander Werder Bremen til point

- Viktor Fischer har også noget af det. Han er altid iskold. Hvis jeg havde spillet skidt i en periode i Ajax, opstod der altid alle mulige spørgsmål i mit hoved. Sådan en følelse af urokkelig selvtillid må være en gave, siger Lucas Andersen og fortsætter:

- Livet som fodboldspiller kan være ensomt. Det oplevede jeg især i anden halvdel af sidste sæson i Ajax. Man er ung, bor i en fremmed by og får ikke spilletid på klubholdet. Det er tungt; især for en familiemand som mig.

Se også: Fischers drømmekamp: Brillerede i Ajax-storsejr

- Men jeg lærte også meget om mig selv i min downperiode i Ajax. Jeg lærte at være mere egoistisk. Men jeg har det stadig sådan, at jeg bliver glad, når en holdkammerat klarer sig godt; også selv om det er en konkurrent.

Lucas Andersen har scoret fire ligamål for Willem II i denne sæson - tre af dem faldt i samme kamp.

kommentarer
Vis kommentarer
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen