Intl. fodbold

Her er lørdagens fodboldbrag

Londonbrag, Barcelona, Manchester United, Real Madrid, Liverpool, Dortmund, Viggos comeback og store italienske opgør - der er fuld knald på lørdagens fodbold i tv

  • Andres Iniesta, Lionel Messi og co. i Barcelona får besøg af Zaragoza i den spanske liga lørdag aften. (Foto: AP/Manu Fernandez)
Andres Iniesta, Lionel Messi og co. i Barcelona får besøg af Zaragoza i den spanske liga lørdag aften. (Foto: AP/Manu Fernandez)

Lørdagens tv-fodboldbrag indledes hårdt kl. 13.45 med lokalopgøret i Nordlondon mellem Arsenal og Tottenham på Emirates Stadium og slutter først ved midnatstid, når kampen mellem Real Madrid og Athletic Bilbao fløjtes af.

I mellemtiden kan man smide sig på sofaen og i tv-kampe følge bl.a. Liverpool, Manchester United, Dortmund, Schalke, Malaga, Valencia, Barcelona, Juventus og aftenens to store italienske opgør mellem først Juventus - måske med Nicklas Bendtner på banen - og Lazio og siden mellem Napoli og AC Milan.

Læs også:

Se også: Avis: AC Milan lurer på Real Madrid-trio

Man kan også med egne øjne se, om Stephan Andersen er tilbage i Evian-målet, eller om den danske landsholdskeeper fortsat er bænket på det franske mandskab, hvor Daniel Wass ventes at starte inde mod Saint Etienne.

Læs også:

Se også: Syndebukken Stephan: Jeg vil væk

Derudover får Viggo Jensen sit comeback som Superliga-træner, når Silkeborg gæster SønderjyskE i Superligaen, og så bliver det spændende at se, om 18-årige Viktor Fischer igen er i startopstillingen for Ajax, og om ugens varmeste danske fodboldnavn kan følge op på sidste weekends succes, når den hollandske storklub kl. 19.45 tager imod Venlo.

Læs også:

Se også: Fornem hæder til komet-Fischer

En time tidligere er førende PSV Eindhoven på besøg hos Den Haag, og her er det et større spørgsmålstegn, om der er plads til ex-FCK'eren Mathias Zanka Jørgensen hos PSV.

Der bliver heller ingen ny Zlatan Ibrahimovic-opvisning, idet ugens superstjerne i international fodbold fortsat sidder ude med karantæne, når Paris Saint-Germain i den franske liga tager imod Rennes i den tætte franske liga, hvor rundens topopgør spilles søndag mellem Bordeaux og Marseille.

Læs også:

Se også: Wenger hylder Zlatan: Umuligt for normal atlet

I Sverige er der kvalifikation til Allsvenskan mellem Sundsvall og Halmstad, der er topopgør i den Rangers-løse skotske Premier League, når Aberdeen kl. 13 tager imod mestrene Celtic, og for feinschmeckere gælder det naturligvis om at følge det samtidige topopgør i den tyske 2. Bundesliga mellem ubesejrede Braunschweig og Ingolstadt ...

Her er lørdagens fodboldkampe i tv:
13.45 Arsenal-Tottenham, Premier League (6'eren)
15.30 Dortmund-Greuther Fürth m.fl., Bundesligaen (Eurosport 2)
16.00 Osasuna-Malaga, Spanien (Canal 8)
16.00 Liverpool-Wigan m.m., Premier League (6'eren)
17.00 SønderjyskE-Silkeborg, Superligaen (TV 2 Sport)
18.00 Juventus-Lazio, Serie A (Canal 8)
18.00 Valencia-Espanyol, Spanien (Canal 9)
18.30 Norwich-Manchester United, Premier League (6'eren)
18.30 Leverkusen-Schalke, Bundesligaen (Eurosport 2)
20.00 Evian-Saint Etienne, Frankrig (TV 2 Sport)
20.00 Barcelona-Zaragoza, Spanien (Canal 9)
20.45 Napoli-AC Milan, Serie A (Canal 8)
22.00 Real Madrid-Athletic Bilbao, Spanien (6'eren)

Mmmmm ....

På ekstrabladet.dk kan man følge kampene mål for mål her.

Seneste Ekstra Bladet job

Tipsbladet

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk