Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

FCK-modstander ydmyget i testkamp

Club Brugge, som er FC Københavns modstander i kvalifikationen til Champions League, tabte fredag aften hele 5-1 til spanske Getafe

  • Måske behøver FC København-truppen ikke se så bekymret ud. Club Brügge lignede et hold, der er til at tale med, da de tabte 5-1 til Getafe fredag aften. (Foto: Mogens Flindt)
Måske behøver FC København-truppen ikke se så bekymret ud. Club Brügge lignede et hold, der er til at tale med, da de tabte 5-1 til Getafe fredag aften. (Foto: Mogens Flindt)

FC København har trukket belgiske Club Brügge i tredje runde af playoff til Champions Leagues gruppespil, og møder klubben 31. juli eller 1. august hjemme i Parken med returkamp en uge senere.

Modstanderen er ifølge FCK's belgiske træner Ariël Jacobs den værste, københavnerne kunne have trukket - de andre var Motherwell, Feyenoord og FC Vaslui.

Men fredag aften kunne Jacobs og resten af FCK drage et lille lettelsens suk, da Club Brügge hjemme spillede træningskamp mod spanske Getafe.

Læs også:

Se også: Her er FCK's modstander i CL-kvalen

De fik nemlig en ordentlig en på frakken af Michael Laudrups gamle klub, og gik ifølge belgisk medie totalt i opløsning foran et talstærkt hjemmepublikum, da de tabte med hele 5-1.

Miku, Rafa, Colunga (2) og Sarabia scorede Getafes mål, mens Vazquez scorede belgiernes enlige mål til 1-1 efter 31 minutter.

- Ganske vist var det kun en venskabskamp, men det var en venskabkamp, der tjente som generalprøve en uge før starten på den hjemlige liga og ti dage før første kamp i Champions League, skriver walfoot.be.

Det var efter pausen, det gik helt galt for Brügge, som kollapsede, og lukkede fire mål ind.

Klubben, som blev nummer to i Belgien i sidste sæson havde danske Jim Larsen med i hele testkampen. Niki Zimling blev skiftet ind på midtbanen efter 63 minutter mens Jesper Jørgensen ikke fik spilletid.

Læs også:

Se også: FCK-træner: Vi trak den sværeste modstander

Hvis FC København slår de tilsyneladende formsvage belgiere over to kampe, venter der hårdere modstand i sidste playoff-runde, hvor modstanderne i bowlen efter al sandsynlighed bliver Udinese, Lille, Borussia Mönchengladbach, Fenerbache og Málaga.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Delaney i bedring: Jeg tager ingen chancer
Babayan slipper med skrækken: Kun ude i en måneds tid
Superligaen: Sådan ser slutspillet ud lige nu
Skadet Albrechtsen overvejer karrierestop
Ligastats: AaB's hattrickhelt og stort SønderjyskE overtag mod Brøndby
Simon Poulsen sagde nej til millioner: Har valgt med hjertet
EKSTRA Sport og spil