Overraskende nederlag til Beckham og co.

Flot assist fra veteranen ikke nok, da de forsvarende mestre fra Los Angeles Galaxy indledte sæsonen med nederlag til Real Salt Lake

  • David Beckham lavede flere fine oplæg, men alligevel tabte Los Angeles Galaxy til Real Salt Lake. (Foto: AP/Bret Hartman)
David Beckham lavede flere fine oplæg, men alligevel tabte Los Angeles Galaxy til Real Salt Lake. (Foto: AP/Bret Hartman)

De forsvarende mestre fra Los Angeles Galaxy indledte MLS-sæsonen med et overraskende nederlag, da det hjemme i The Home Depot Center blev til et 1-3-nederlag mod Real Salt Lake - endda trods en sen 1-0-føring skabt på et millimeterpræcist indlæg fra veteranen David Beckham.

Englænderen smækkede bolden ind i panden på Edson Buddle, der headede føringen hjem. Men et selvmål af Sean Franklin kort efter gjorde det til 1-1, og i slutfasen scorede gæsterne yderligere to gange ved Javier Morales og Fabian Espindola.

Sejr til Jimmy Nielsen
David Beckham forklarede efterfølgende nederlaget med træthed efter onsdagens kamp i den nord- og mellemamerikanske Champions League.

- Jeg tror, vi alle havde det godt før kampen, men vi var trætte efter at have spillet en hård kamp og bagefter rejse hjem. Vi havde flere chancer for at vinde kampen, men vi lavede nogle fejl. Vi skal nok klare os, siger den 36-årige veteran.

Se højdepunkter fra kampen her - Los Angeles Galaxys mål falder ca. fire minutter inde i klippet.

I Washington var den tidligere AaB-målmand Jimmy Nielsen på plads i buret, da Sporting Kansas sikrede sig en fortjent 1-0-sejr ude over DC United på et mål af C.J. Sapong på hovedstød i overtiden.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Hollandsk træner-legende stopper karrieren
Real Sociedad tilbage på sejrskurs
Flot Milan-comeback gav remis mod Torino
Mandagens rygtebørs: Wenger vil hente angriber i Serie A
DR Congo sejrer over Marokko
Icardi bekræfter stor interesse fra Kina
EKSTRA Sport og spil
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen