Seedorf siger farvel til Milan

Den 36-årige hollænder indstiller Milan-karrieren - men afslører fortsat intet om fremtiden

  • Clarence Seedorf har vundet Champions League fire gange i alt - to gange med Milan, samt en gang med Ajax og Real Madrid. Ingen andre spillere har vundet Champions League med tre forskellige klubber. (Foto: AP/Paolo Giovanni)
Clarence Seedorf har vundet Champions League fire gange i alt - to gange med Milan, samt en gang med Ajax og Real Madrid. Ingen andre spillere har vundet Champions League med tre forskellige klubber. (Foto: AP/Paolo Giovanni)

Det har været annonceret i et stykke tid, og i dag blev det så også en officiel kendsgerning: Clarence Seedorf forlader AC Milan efter ti år i klubben.

- Jeg takker alle, det her er meget følelsesladet, sagde den 36-årige hollænder på en pressekonference i dag.

Læs også:

Se også: Gattusso skifter til schweizisk fodbold

Seedorf nåede at spille 432 kampe for 'Rossoneri' og vinde såvel to Champions League-titler som to italienske mesterskaber.

Midtbanespilleren har ikke tænkt sig at indstille karrieren endnu, men han har tilsyneladende ikke besluttet sig for næste klub endnu.

- Jeg vil fortælle om min fremtid snart. Jeg tager mig den nødvendige tid. Jeg har masser af tilbud, siger hollænderen, der bl.a. er blevet sat i forbindelse med Botafogo i brasilien.

Læs også:

Se også: Milan-veteran forlænger med klubben

AC Milan sikrede sig i går midtbanespilleren Kevin Constant fra Genoa, og også den tidligere Chievo-forsvarsspiller Francesco Acerbi fortsætter i Milan. Ind er desuden kommet Riccardo Montolivo fra Foprentina og Bakaye Traore fra Nancy.

Til gengæld stopper - udover Seedorf - også veteranerne Gennaro Gattuso, Alessandro Nesta, Filippo Inzaghi, Gianluca Zambrotta og Mark van Bommel. Også Mathieu Flamini er på vej væk, mens Sulley Muntari ventes klar efter sin korsbåndsskade i løbet af fem-seks måneder.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Italiensk fodbold
Tipsbladet
Podolski hamrede England i sænk i afskedskamp
Michael Gravgaard: Ole Nielsen misforstod sit job i klubben
Sygdom og skade sender Dolberg hjem til Holland
Esbjerg ville have svensk angriber i januar
Medie: FC Barcelona klar med kontrakt til Real Madrid-spiller
Austin har grebet chancen: Det tog ekstra tid at vænne mig til systemet