Bendtner fik flere bænk-splinter bagi

Nicklas Bendtner udbyggede ikke sine blot 11 minutters spilletid i denne sæson for Juventus inden landskampen mod Bulgarien på fredag

  • Nicklas Bendtners aktioner for Juventus er for tiden begrænset til dem på træningsbanen. foto: PA
Nicklas Bendtners aktioner for Juventus er for tiden begrænset til dem på træningsbanen. foto: PA

Når Nicklas i morgen mødes med landsholdskammeraterne forud for VM-kval-kampen mod Bulgarien på fredag, så er det med meget friske ben.

For Morten Olsens førstevalg kom ikke i aktion, da Juventus i aftes cementerede positionen som Serie A's absolutte tophold med en 2-1-sejr ude over Siena.

Dermed er danskerens sæsontotal stadig begrænset til de 11 minutter, han fik i benene 22. september, da Chievo blev besejret 2-0.

Fra sin faste plads på bænken kunne han se holdets styrmand, Andrea Pirlo, bringe 'Den gamle dame' foran efter et lille kvarter. Naturligvis på en af hans signatur-aktioner: direkte frispark. Denne gang dog ikke oppe i målhjørnet, som han ellers har for vane, men langs jorden. Ikke så spektakulært, men bestemt lige så effektivt.

Så overlod de på dagen lyserødtklædte Juventus-spillere mere initiativ til hjemmeholdet. Det er farligt selv for et hold som Juventus - og det gav da også Siena bonus i første halvlegs tillægstid.

Her demonstrerede brasilianske Mariano de Almeida Angelo fornemme gennembrudskvaliteter, da han uimodståeligt gled igennem i højresiden og sendte bolden til bagerste stolpe. Her pandede Emanuele Calaiò udligningen ind bag Buffon.

Læs også:

Se også: Poulsen med fra start i Sampdoria-skuffelse

Som kampen skred frem, kunne Nicklas Bendtner blive mere og mere knotten. Dels artede spillet sig ikke rigtig på banen for Juventus. Dels - og mest irriterende - blev han ikke sendt til opvarming på trods af at angriberne på banen, Mirko Vucinic og Sebastian Giovinco, ikke gjorde væsen af sig.

Farligst for Juventus var faktisk midtbanemanden Claudio Marchisio, der havde flere farlige forsøg på mål. Og det var da også ham, der fik lov til at afgøre kampen få minutter før slutfløjt, hvor han endelig havde held med en afslutning.

Men dér var Nicklas Bendtners tanker nok allerede gået i retning af at skulle hjem og pakke kuffert. For få minutter inden havde den midlertidige træner, Massimo Carrera, foretaget den sidste af sine tre indskiftninger og dermed elimineret muligheden for dansk spilletid.

Hvorfor tror du, at landsholdets VM-kval-kamp mod Tjekkiet havde færre seere end 7. genudsendelse af Matador samme aften?

Hvorfor tror du, at FC Nordsjælland-Chelsea havde flere tilskuere end Danmark-Tjekkiet?

Hvad synes du er fair at kræve for en billet til Parken, når Danmark spiller VM-kval?

Hvad vil du helst se fredag?

Se resultat

Hvorfor tror du, at landsholdets VM-kval-kamp mod Tjekkiet havde færre seere end 7. genudsendelse af Matador samme aften?

Hvorfor tror du, at FC Nordsjælland-Chelsea havde flere tilskuere end Danmark-Tjekkiet?

Hvad synes du er fair at kræve for en billet til Parken, når Danmark spiller VM-kval?

Hvad vil du helst se fredag?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Italiensk fodbold
Tipsbladet
Röcker om Brøndby: Er taknemmelig for den her chance
Optakt: Esbjerg fB - Randers FC
Kantspiller forlader FC Nordsjælland: Klar for norsk klub
Tidligere FCK-angriber: Jeg ramte bunden
Officielt: Dortmund henter Gladbach-stjerne
Fem kampklare forsvarsspillere: Riddersholm tør ikke tro det