Juventus-chefer roser Bendtner

Den danske angriber har imponeret sin træner

  • Bendtner har gjort det godt på træningsbanen (Foto: AP)
Bendtner har gjort det godt på træningsbanen (Foto: AP)

Seneste i Italiensk fodbold

Hent flere
 

Nicklas Bendtner var ikke Juventus førsteprioritet på angriberpositionen. Og de italienske mestre bekræfter, at de fortsat er på udkig efter nyt blod til de forreste pladser.

Men tilgangene kan først blive aktuelle i vinterens transfervindue, og indtil da er det op til Bendtner at vise, at han har, hvad der skal til, for at blive klubbens nye førstevalg på pladsen.

Og de foreløbige meldinger fra det italienske er positive. Klubbens træner er tilfreds med sin nye dansker.

Se mere:

Se også: Trænere: Bendtner er for tyk

- Contes første bedømmelser af Bendtner er meget positive. Han er en ung spiller, som gerne vil gøre det godt, siger Juventus' administrerende direktør Beppe Marotta til Gazetta dello Sport ifølge TV2.

Direktøren har ikke selv set Bendtner i aktion, men klubbens suspenderede træner Antonio Conte er glad for spillerens sult.

Men trods de opmuntrende danske meldinger, så er klubben altså stadig på jagt efter navne til angriberpladserne. Tidligere er Fiorentinas angriber Stevan Jovetic og Athletic Bilbaos Fernando Llorente kædet sammen med de italienske mestre, og de er stadig interessante for 'den gamle dame'.

Se også:

Se også: Ulykkesnummer til Bendtner

- Vi holder fortsat øje med interessante spillere, og vi vil afgøre, om der skal ske noget i januar. Vi har set på spillere med en særlig profil, og Jovetic passer ind, men han er Fiorentina-spiller, og de afgør hans fremtid. Llorente? Vi arbejder stadig på det, siger Moratta.

Nicklas Bendtner kan - om alt går hans vej - få debut for Juventus i weekenden, når de zebrastribede møder Genoa.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik