Trænere: Bendtner er for tyk

Nicklas Bendtner skal overbevise et par skeptikere eller fire, når han debuterer i Juventus - Arsene Wenger er dog ikke en af dem

  • For tyk? Det mener Juventus' trænere tilsyneladende. (Foto: Lars Poulsen)
For tyk? Det mener Juventus' trænere tilsyneladende. (Foto: Lars Poulsen)

Nicklas Bendtner skal undgå overdrevent indtag af italiens pastaskruer og parmesan det næste stykke tid, før han egner sig til at spille i Serie A for Juventus - det mener klubbens trænere tilsyneladende ifølge Daily Mail.

Den danske landsholdsangriber har ikke trænet så hårdt, som han skulle i sæsonoptakten, fordi han har været travlt optaget af at finde en ny klub, mener avisen.

Juventus-legenden Alessio Tacchinardi går så vidt som til at sige, at den 24-årige dansker ikke bringer nogle afgørende kvaliteter til klubben.

- Jeg vil ikke sige, at Bendtner er en dårlig spiller. Men han gør heller ikke Juventus bedre, mener 37-årige Tacchinardi, der nåede at spille 261 kampe for 'den gamle dame'.

Se også:

Se også: Olsen tester to på toppen

Arsenal-manager Arsene Wenger er anderledes positiv over for den spiller, han selv hentede til London-klubben.

- Det er ikke for ingenting, at jeg har lejet ham ud til Juventus. Han er en talentfuld spiller. Han vil vokse dernede og vende tilbage til mit hold, siger Wenger til italienske medier og fortsætter:

- Jeg er overbevist om, at på et hold som Juventus, i en meget svær liga, især for angribere, vil han tage det endelige spring i kvalitet.

- Glem ikke, at han er en knægt på 24 år. Det er den rigtige alder til at bevise, hvem han er. Han mangler ikke talent - hvis han gjorde, ville jeg ikke have købt ham, da han var 16, understreger Arsenal-manageren.

Se også: Se også: Bendtners løn halveret i Juventus Bendtners løn halveret i Juventus

Bliver Bendtner en succes i Juventus?

Se resultat

Bliver Bendtner en succes i Juventus?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Tipsbladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen