Laudrup afviser comeback til velkendte klubber

Den danske træner Michael Laudrup afslører, at han ikke er færdig med sin træner-karriere, men han har ikke tænkt sig at vende tilbage til noget, han allerede har prøvet

TV: Laudrup havde fin succes med Madrid-holdet Getafe, der fik sig en flot europæisk eventyr, som blandt andet bød på en hæsblæsende og dramatisk kamp mod Bayern München.
1/2
Næste »

Legenden Michael Laudrup havde ikke interesse i det danske landstrænerjob, men det betyder ikke, at han er færdig som træner.

Således fortæller den tidligere danske landsholdsspiller og assistenttræner på landsholdet i et stort interview med goal.com, at han i øjeblikket grubler over, hvad fremtiden skal bringe.

Michael Laudrup forlod i sommer Qatar-klubben Lekhwiya, hvor han ikke ville binde sig til en ny kontrakt, før han vidste, om han skule være en del af FC Barcelona. Her ville han blive sportsdirektør, hvis Jordi Majo vandt præsidentvalget. Majo trak sig dog inden valget, og det betød også, at Michael Laudrup var ledig på markedet.

Nu overvejer danskeren, hvad der fremover skal ske.

- Siden jeg forlod Qatar, har jeg ikke arbejdet som træner. Jeg arbejder med flere medier i øjeblikket, og så tænker jeg over min fremtid. Jeg vil gerne være træner igen, men jeg jagter også nye erfaringer, nye oplevelser. At vende tilbage til noget, jeg allerede har prøvet, er ikke interessant for mig. Jeg var i Spanien ved Mallorca og Getafe, og det var store oplevelser. Jeg var i Premier League og i Qatar. Nu jagter jeg en ny oplevelse, siger Michael Laudrup til Goal.com.

Michael Laudrup har tidligere været træner i Brøndby IF, Mallorca, Getafe, Swansea og Spartak Moskva.

TV: Her tager vi dig med tilbage til 1993, hvor Michael Laudrup scorede sit første mål i Champions League.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Startopstilling: Danmarks onde ånd starter for Rumænien
England og Tyskland pligtsejrede i VM-kvalifikationen
Startopstilling: Schöne med fra start for Danmark
Armenien slår Kazakhstan i Danmarks VM-pulje
Tidligere Real Madrid-spids: Vi græder, når Modric går på pension
Costa afviser ikke interesse fra Frankrig
EKSTRA Sport og spil