Rødt kort for at losse til kattekilling

Norsk 4. divisions-spiller udvist for at sparke til en kattekilling, som havde forvildet sig ind på fodboldbanen

  • Historien melder intet om, hvor slemt katten blev medtaget af sparket. Killingen på billedet har intet med sagen at gøre. (Arkivfoto: Steen Drozd Lund/Polfoto)
Historien melder intet om, hvor slemt katten blev medtaget af sparket. Killingen på billedet har intet med sagen at gøre. (Arkivfoto: Steen Drozd Lund/Polfoto)

Meget kan ske i kampens hede under en fodboldkamp, men en norsk fodboldspillers nylige svinestreg hører alligevel til de mere sjældne.

I en 4. divisionskamp i Østfolds fodboldkreds løb en af udeholdets spillere hen og lossede til en lille kattekilling, som havde forvildet sig ind på banen. Det førte til øjeblikkelig udvisning.

Det skriver VG.

Avisen har valgt ikke at oplyse hvilke to klubber, der spillede, men har været i kontakt med en af kampens liniedommere, som bekræfter hændelsen.

- Jeg ved ikke, hvor meget jeg må fortælle om episoden, men det er rigtigt, at spilleren sparkede til katten, og at dommeren viste ham ud efter at have konfereret med den anden liniedommer, siger han til VG.

Kattens ejer er ikke blevet fundet efterfølgende, men de lokale spillere siger, at killingen tit ses på og omkring banen. Da den blev sparket væk, var det anden gang i kampen, at den havde gjort sin entre.

Læs også:

KAT Premier League - 7. feb. 2012 TV: Fræk mis gav stående ovationer

- Selv om man er bagud, må man altså kunne styre sig. Dette bør få konsekvenser for spilleren, man skal ikke opføre sig sådan, siger hjemmeholdets træner til VG.

Synderen selv vil ikke udtale sig om hændelsen, men den daglige leder i hans klub siger, at der er tale om en stille og rolig fyr, som har handlet i frustration, og normalt aldrig kunne finde på sådan noget.

Klublederen og træneren skal nu mødes for at finde ud af, hvad der skal ske med spilleren.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste fodbold
Hent flere
Mest læst i fodbold
Hent flere
Tipsbladet
O’Neill om Coleman-skade: Han vil kæmpe sig tilbage
Lørdagens rygtebørs: Pochettino mødes med Barcelona-toppen
‘Chicarito’ giver Mexico god start på VM-kval
Fredagens rygtebørs (opdat.): To Chelsea-stjerner i Reals søgelys
Luis Garcia: Håber, Coutinho bliver i Liverpool
Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere
EKSTRA Sport og spil