Skandinavien

Bille sigtet for vold mod politiet

Ifølge sigtelsen bed Nicki Bille Nielsen en betjent i armen, efter at landsholdsangriberen havde fået peberspray

  • Nicki Bille i landsholdstrøjen - Rosenborg-angriberen risikerer at måtte udskifte den med en fængselsdragt, hvis han kendes skyldig i vold mod en politibetjent (Foto: Lars Poulsen).
Nicki Bille i landsholdstrøjen - Rosenborg-angriberen risikerer at måtte udskifte den med en fængselsdragt, hvis han kendes skyldig i vold mod en politibetjent (Foto: Lars Poulsen).

Han er endnu ikke Nicklas Bendtner, men Nicki Bille gør, hvad han kan for at gøre sig fortjent til et generalieblad på størrelse med Arsenal-angriberens, hvad skandaler i nattelivet angår.

Natten mellem torsdag og fredag var den tilsyneladende gal igen med Rosenborg-angriberen, der, ifølge sigtelsen, tilsyneladende fuldstændig umotiveret stod og sparkede til P-automater og tilfældige parkerede cykler i det indre København.

Kort efter midnat blev en patruljevogn tilkaldt, og betjentene anholdt den 'yderst ophidsede' Nicki Bille. Men Bille ville ikke med frivilligt. Derfor trak en af betjentene, ifølge Ekstra Bladets oplysninger, sin peberspray og brugte den mod landsholdsangriberen.

Chanel Nørbæk og Maja Krag EKSTRA Kendte - 19. apr. 2014 Nicki Bille datede to modeller på samme tid

Men her stoppede Nicki Billes dumheder langtfra. Da han kom ind i politibilen, ’snottede/spyttede’ han på bagsædet og tørrede derefter sit ansigt af på sædet foran ham. Det fik den ene af betjentene til at skubbe hans ansigt væk, hvilket Bille tydeligvis ikke brød sig om.

Han bed nemlig betjenten i armen, hvilket gav ham et overfladisk bidemærke, ifølge Ekstra Bladets oplysninger.

Landsholdsangriberen blev derefter sigtet for vold mod tjenestemand i funktion, den såkaldte § 119, der kan give alt fra en bøde til otte års fængsel.

Se også: Nicki Bille vil i fokus for det positive

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Nicki Bille både via telefon og på Facebook. Angriberen har set forespørgslen, men er ikke vendt tilbage.

Hans advokat Peter Berg siger til gengæld, at Nicki Bille ikke ønsker at udtale sig, men at han på ingen måde kan nikke genkendende til sagsfremstillingen.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Københavns Politi:

- Vi kan bekræfte, at vi har været ude til en sag om gadeuorden på nævnte adresse, siger presseansvarlig Lars Krabbe, der ikke ønsker at udtale sig yderligere lige nu.

Læs om hele forløbet i dagens udgave af Ekstra Bladet samt:

- Agent: Vanvittigt at trække peberspray

- Rosenborg: Vi har ingenting hørt

- Denne straf risikerer han

- Her er alle Billes skandaler

Afstemning

Hvad bør Rosenborg gøre ved Nicki Bille?

Seneste Ekstra Bladet job

Seneste fodbold

Hent flere

Mest læst i fodbold

Hent flere
Tipsbladet

EKSTRA Sport og spil

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk