Spansk fodbold

Iniesta vil redde barndomsklub

Albacete er i store økonomiske problemer, og Barcelona-stjernen beder nu om hjælp til at redde klubben

  • Andres Iniesta vil hjælpe sin barndomsklub Albacete på fode igen. (Foto: AP/Manu Fernandez)
Andres Iniesta vil hjælpe sin barndomsklub Albacete på fode igen. (Foto: AP/Manu Fernandez)

Andres Iniesta er på korstog for at vinde det spanske mesterskab tilbage fra Real Madrid, men også på en anden front kæmper Barcelona-stjernen.

Midtbanespillerens barndomsklub Albacete fra den tredjebedste spanske liga er nemlig i store økonomiske vanskeligheder, og han har nu bedt om hjælp til at redde klubben fra konkurs.

- Jeg vil gerne opmuntre alle folk med forbindelse til klubben - tidligere spillere, fans, virksomheder og institutioner - om at deltage i tredje del af kapitalindsprøjtningen, så vi kan redde denne historiske klub, udtaler han på Albacetes hjemmeside.

Læs også:

Se også: Verdens rigeste redder fodboldklub

Klubben fra det sydøstlige Spanien skal skaffe ca. 26 mio. kr., og Iniesta har i forvejen købt sig ind i klubben i december sidste år som den største aktionær for et beløb på lidt mere end tre mio. kr.

Inden han skiftede til Barcelonas ungdomsakademi, spillede Iniesta i Albacete, der rykkede ud af den bedste spanske række i 2005 og i sidste sæson rykkede ned i den tredjebedste række.

For nylig har Oviedo - også fra den tredjebedste række - været igennem samme økonomiske krise, men blev reddet af bl.a. verdens rigeste mand, mexicaneren Carlos Slim Helú.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Spansk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Giroud bag fransk sejr
Holland dummer sig i Bulgarien
Ronaldo sparker Portugal til sejr
Tidligere Premier League-profil alvorligt syg
Hareide: Det bliver en tæt kamp
Rashford vil med til U-21 EM