Ronaldo: Det handler ikke om penge

Ronaldo giver lyd fra siag: Det handler ikke om penge, siger Real Madrid-stjernen

  • Cristiano Ronaldo er i disse dage med det portugisiske landshold. Holdet møder om en uge Aserbajdsjan i VM-kvalifikationen. (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo er i disse dage med det portugisiske landshold. Holdet møder om en uge Aserbajdsjan i VM-kvalifikationen. (Foto: AP)

Seneste i Spansk fodbold

Hent flere
 

Efter et par døgns selvvalgt tavshed giver Cristiano Ronaldo nu lyd fra sig.

Real Madrid-spilleren sagde efter 3-0 sejren over Granada i søndags, at han følte sig trist i klubben og derfor ikke havde lyst til at juble over sine to scoringer.

REAL MADRID-GRANADA 12-13Spansk fodbold3. sep. 2012Se også: Real og Ronaldo i krise: 'Jeg er trist i Madrid'

Det har fået spanske og internationale medier til at spekulere i, om han mon vil have mere i løn, er på vej til PSG, er sur over at han ikke blev kåret til Europas bedste - en titel, som Inieste snuppede - eller om det var noget helt andet, der gjorde Ronaldo trist.

På stjernens egen Facebook-profil skriver Ronaldo nu, at det ikke handler om penge - en teori, som de fleste, inklusive den ene store sportsavis i Madrid, Marca, ellers støttede.

- At jeg føler mig trist og har givet udtryk for det har skabt stort røre. Jeg anklages for at ville have flere penge, men en dag vil det komme frem, at det ikke er tilfældet.

- Lige nu vil jeg bare garantere alle Real Madrid-fans, at min motivation, dedikation, engagement og begær eftet at vinde alle turneringer ikke er påvirket, skriver Ronaldo på Facebook.

Ifølge Marca føler Ronaldo sig undervurderet af fodboldpublikummet i Madrid, som ofte piber af stjernen.

Få dage forinden havde han et møde med Florentino Perez, hvor han ifølge spanske medier fortalte Real Madrids præsident, at humøret er forsvundet. Men ikke hvorfor.

Med sin afvisning af penge-teorien virker det mest sandsynligt, at de spanske avisers anden teori, nemlig skuffelse over holdkammeraterne, virker mest sandsynlig. Marcelo, en af Ronaldos normalt gode venner, roste inden det seneste opgør mod Barcelona Messi for at være verdens bedste, men nævnte ikke Ronaldo med et ord. Det menes at have gjort portugiseren arrig.

Ronaldo fastholder, at han respekterer klubben - men nævner dog ikke, om han vil juble efter næste scoring.

- Jeg har for meget respekt for mig selv og for Real Madrid til nogensinde at give klubben mindre end det, jeg er i stand til. Knus til alle Madrid-fans, skriver Ronaldo.

Marcas fodboldredaktør sagde forleden, at Ronaldos reaktion var som et lille barns - og at han er god igen om kort tid.

Spain Soccer La LigaSpansk fodbold3. sep. 2012Se også: Ronaldos klynk: 'Han er som et barn'

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Jakob Hansen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik