Ronaldos klynk: 'Han er som et barn'

Trist Ronaldo er som et lille barn. Det mener Marcas fodbold-redaktør, som ikke tror på, at superstjernen skifter

  • Foto: AP
Foto: AP
1/2
Næste »

- Nogle gange er han som et lille barn. Det går over om et par timer, et par dage eller nogle uger.

Den helt store historie i Spanien i dag er Cristiano Ronaldos humør. Real Madrids superstjerne jublede ikke efter sine to scoringer i 3-0 sejren over Granada, og han fortalte efterfølgende, at han er trist i Real Madrid.

Marcas fodboldredaktør, Pablo Brotons, lægger ikke skjul på, at Ronaldos surmuleri er den helt store historie i Spanien. Men han tror ikke på historien om, at Cristiano Ronaldo skulle have krævet at blive sat til salg.

- Selvfølgelig er det en stor historie. Men Cristiano Ronaldo er en meget speciel person. Nogle gange er han som et lille barn, siger Pablo Brotons til ekstrabladet.dk.

Ronaldo scorede de to første mål i søndagens 3-0 sejren, før han efter godt en times spil lod sig skifte ud med en mindre skade. Men målene blev ikke fejret.

- Jeg fejrer ikke mål, når jeg er ked af det, og det er tilfældet i dag.

- Jeg er trist, og klubben ved det, derfor fejrer jeg ikke. Folk i klubben ved hvorfor, sagde Ronaldo ifølge telegrambureauet AP.

REAL MADRID-GRANADA 12-13 Spansk fodbold - 3. sep. 2012 Real og Ronaldo i krise: 'Jeg er trist i Madrid'

Ifølge spansk presse har Ronaldo holdt et møde med præsident Florentino Perez. Flere spanske medier skriver, at han vil væk fra klubben.

Det tror Pablo Brotons dog ikke på. Han tvivler også på, at Ronaldo forsøger at presse sig til en bedre kontrakt med Real Madrid. Det ville være meget uklogt under en stor spansk krise, mener Marcas fodboldredaktør.

- Folk må jo tænke, hvad de vil. Men under en kæmpe krise, hvis han håber at tjene flere penge... Jeg håber og tror ikke, at det er tilfældet.

I stedet handler Ronaldos nedtur om at han føler sig forbigået, er Brotons overbevist om. Senest fik Iniesta prisen for at være Europas bedste spiller i fredags, mens Ronaldo sad i salen og forsøgte at finde den rigtige grimasse.

- Alle priser går til Barcelona-spillere. Man kunne se, at han blev meget overrasket. Derfor er han nedtrykt, og det er derfor, jeg siger, at han er som et lille barn. Han vil have opmærksomheden, siger Pablo Brotons med henvisning til, at Messi snuppede prisen som Verdens bedste spiller.

- Giv det et par uger, dage eller endda timer. Så er han glad igen, gætter Marcas fodboldredaktør.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Spansk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Gladbach-boss bekræfter: AC er tabt for os - vender tilbage til Chelsea
Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland
Pengesnyd: 2. divisionsklub fratrukket 12 point og tildelt stor bøde
AGF-kant tilbage i topform: Føler mig tæt på startopstillingen
Optakt: Viborg FF - AGF
FCM svækket før Brøndby-kamp: Skadet Tim Sparv misser opgøret