Skifte nærmer sig: Så tæt er Agger på FC Barcelona

Spansk avis mener at vide, at der er fremskred i forhandlingerne mellem FC  Bacelona og den danske forsvarer

  • Daniel Agger er angiveligt på blokken i FC Barcelona, der menes at være tæt på at tilknytte danskeren. (Foto: Jan Sommer)
Daniel Agger er angiveligt på blokken i FC Barcelona, der menes at være tæt på at tilknytte danskeren. (Foto: Jan Sommer)

En afsked med Liverpool synes efterhånden at komme nærmere og nærmere for Daniel Agger.

Forsvarsspilleren forlod i slutningen af sidste uge klubbens træningstur i USA og ventes ikke at få tildelt nogen nøglerolle, såfremt han bliver hos de engelske vicemestre.

Se også: Aggers valg: Barça eller Brøndby

Se også: Avis: Barca vil have Agger  

Det kan han til gengæld få i FC Barcelona, der lige nu ligner bedste bud på en ny kommende arbejdsgiver for den danske landsholdsaktør.

Forbindelsen mellem parterne har længe rumsteret på rygteplan, og tirsdag skriver en af de store spanske aviser, El Diario Sport, at forhandlingerne er i fremdrift, hvorfor et skifte dermed kan være snart forestående.

 

Ifølge mediet, der har nyheden om Agger som den helt store historie på forsiden, synes kun få detaljer at skille aktørerne fra en aftale. FC Barcelona menes således at være parate til at imødekomme salgsprisen på 110 millioner kroner, som Liverpool har sat på danskeren.

De penge vil i så fald dække lidt af det økonomiske tab, den engelske klub led, da man søndag brugte næsten det dobbelte på at hente den kroatiske forsvarer Dejan Lovren i Southampton.

Dystre udsigter
Dennes ankomst til Merseyside ser kun ud til at have gjort Aggers udsigt til spilletid på de kanter mere dyster, og den slags nager tydeligvis den - blandt fansene - elllers så populære midtstopper.

Således beklagede han allerede ved flere lejligheder i den forgangne sæson sin manglende tilstedeværelse i startopstillingen, og den holdning synes ikke at være ændret i dag.

Daniel Agger optrådte forleden på sin gamle hjemmebane i Brøndby. Snart kan han få legendariske Camp Nou som fast spillested. (Foto: Jan Sommer) Daniel Agger optrådte forleden på sin gamle hjemmebane i Brøndby. Snart kan han få legendariske Camp Nou som fast spillested. (Foto: Jan Sommer)  

- Det er ingen hemmelighed, at jeg havde lidt problemer sidste sæson. Det var der mange grunde til - også grunde jeg ikke vil ind på. Men den måde, tingene blev kørt på sidste år, holder ikke for mig, sagde Agger forleden om situationen.

Ender forsvarsspilleren med at skifte til FC Barcelona, kommer han til at  træde i fodsporene på nogle af Danmarks allerstørste navne. Således oplevede koryfæer som Michael Laudrup og Allan Simonsen fabelagtige stunder, mens de havde Camp Nou som hjemmebane i deres respektive karrierer.

traeningskamp-broendby-if-liverpool EKSTRA Sport og Spil Derfor kan Agger ende i Barcelona eller Brøndby  

Hvad skal Daniel Agger gøre med sin karriere?

Se resultat

Hvad skal Daniel Agger gøre med sin karriere?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Spansk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Jan Bech Andersen tilbage i bestyrelsen i Brøndby IF
Mikkel Rask håber at få håneretten mod gamle Viborg-kammerater
Gladbach-boss bekræfter: AC er tabt for os - vender tilbage til Chelsea
Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland
Pengesnyd: 2. divisionsklub fratrukket 12 point og tildelt stor bøde
AGF-kant tilbage i topform: Føler mig tæt på startopstillingen