Barca-mand til Real-præsident: Tag dig sammen

Hvilket stadion skal være vært for den spanske pokalfinale? Det er, hvad debatten i øjeblikket går på i Spanien, og det har ført til kontroversielle kommentarer

  • Joan Gaspart er skarp i sine udtalelser (Foto: AP)
Joan Gaspart er skarp i sine udtalelser (Foto: AP)

Umiddelbart forestiller man sig ikke, at diverse klubber vil takke nej til at afholde en pokalfinale på eget stadion, men sådan er det ikke. I hvert fald ikke, hvis man skal tro den tidligere FC Barcelona-præsident, Joan Gaspart.

Gaspart udtrykte nemlig kontroversielle påstande mod Real Madrid-præsidenten over de spanske radiokanaler torsdag. Det skriver Marca.

Spain Soccer Champions League Spansk fodbold - 11. feb. 2016 Krohn-Dehli klar til ny Barcelona-finale

Brazil Chile Soccer Intl. fodbold - 11. feb. 2016 Officielt: Robinho klar for ny klub

Ifølge Barcelona-sympatisøren, så vil Florentino Perez ikke afholde pokalfinalen på Estadio Santiago Bernabeu, da Real Madrid-præsidenten frygter, at det er FC Barcelona, der vil ende med at vinde trofæet.

- Real Madrid er bange for, at Barca vil løfte trofæet der. Hvis det er tilfældet, så sig det dog. Hvis du ikke vil have Barca til at spille finale der, så sig det offentligt - tag dig modet og gør det, opfordrer Gaspart Real Madrid-præsidenten.

Siden 2005 er den spanske pokalfinale blevet spillet på enten Camp Nou, Santiago Bernabeu, Mestella og Vicente Calderon. I 2013 var Bernabeu senest vært for pokalfinalen. Her tabte Real Madrid mod Atletico Madrid efter forlænget spilletid.

Hylder eller håner Barca-fansene Real Madrid her:

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Spansk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Optakt: AC Horsens - OB
Torsdagens rygtebørs: Real Madrid jagter stadig De Gea
Lamela ude resten resten af sæsonen
Medie: Stadionbyggeri i Rusland har kostet fire livet
Mourinho: Brasilien-job ville være spændene
Koeman vil beholde Lukaku