Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel

Real Madrid-spiller bekræftet i Valencia

Valencia vil tirsdag præsentere russiske Denis Cheryshev på en lejeaftale, der blev officiel mandag aften

  • Denis Cheryshev (th.) skifter tilværelsen på Real Madrids reservebænk ud med en lejekontrakt i Valencia, der gælder resten af indeværende sæson (Foto: AP)
Denis Cheryshev (th.) skifter tilværelsen på Real Madrids reservebænk ud med en lejekontrakt i Valencia, der gælder resten af indeværende sæson (Foto: AP)

Mandagens transferdeadline har været en stille fornøjelse. Dagen igennem har der dog været rygter omkring Real Madrid-spilleren Denis Cheryshev, der har været rygtet tæt på en lejeaftale. Destinationen var dog ukendt, men nu er det officielt, at Valencia kan glæde sig over tilgangen af den russiske landsholdsspiller.

Spain Soccer La Liga Spansk fodbold - 1. feb. 2016 Barcelona-præsident afviser at vidne i Neymar-gate

Valencia har lejet Cheryshev frem til sommeren 2016, hvor midtbanespilleren skal forsøge at tilkæmpe sig værdifuld spilletid. En spilletid der ikke har været i sigte i Real Madrid i de seneste sæsoner, hvor Cheryshev har været udlejet til Sevilla og senest Villareal. Nu prøver Real Madrid altså en tredje udlejning af den 25-årige profil.

Denis Cheryshev er kendt for sin teknik og fysik, hvor han især under sine lejeophold har vist gode takter. Spilleren skal igennem det obligatoriske lægetjek, inden han tirsdag formiddag vil blive præsenteret på et officielt pressemøde. Det skriver Valencia mandag aften på sin officielle hjemmeside.

Andre spændende rygter præger billedet mandag aften, hvor vi selvfølgelig giver dig opdateringer fra alle de største ligaer.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Seneste i Spansk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Optakt: Randers FC - Esbjerg fB
Chef for topligaerne bekræfter: Vi har åbnet forhandlinger med UEFA
Bendtner: Nåede at frygte det værste
FCK om nye CL-forhandlinger: Vi følger sagen med stor interesse
Optakt: AGF - FC København
Håb for Danmark: UEFA og topligaer åbner nye CL-forhandlinger
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen