Boksning 15 min. siden
Micki Nielsen taber nøglekamp: Her får han en på skrinet
Formel 1 8 timer siden
Kevin tættere på sæde: Renault-emne falder fra
Italiensk fodbold 9 timer siden
Teenagers kanonskud sikrer Milan-triumf i topbrag
Cykling 10 timer siden
Dansk OL-helt vinder EM-guld
Superligaen 10 timer siden
OB-stjerne er sommerens værste indkøb
Intl. fodbold 10 timer siden
Neymar: Barcelonas omklædningsrum skræmte mig
Formel 1 11 timer siden
Eksamen dumpet: Kevin fik tæv på kritisk tidspunkt
Tysk fodbold 11 timer siden
Bayern München dukker Jannik Vestergaard i storkamp
Boksning 11 timer siden
Brutal test inden brag: Her tæsker han løs på Micki Nielsen
Premier League 11 timer siden
Liverpool er toer efter sjælden sejr over Tony Pulis
Håndbold 12 timer siden
FC Midtjylland choksejrer mod Champions League-vindere
Formel 1 12 timer siden
Fakta: Magnussen skuffede i amerikansk kvalifikation
Skandinavien 13 timer siden
Kuhns Malmø fik store stryg: 'Hvad sker der!?'
Intl. fodbold 13 timer siden
Laudrup henter uafgjort mod tophold i Qatar
Spansk fodbold 13 timer siden
TV: Skandale-afslutning i Barcelona-sejr
Håndbold 14 timer siden
Formstærke Århus knækker skuffende KIF-mandskab
Bordtennis 14 timer siden
Kæmpe succes: Dansk batmand i EM-finalen
Badminton 14 timer siden
Boe og Mogensen falder sammen i Denmark Open-semifinale
Premier League 14 timer siden
Arsenal skuffer hjemme og smider point
Tysk fodbold 14 timer siden
Dortmund smider to point mod bundprop

Agent-samtale uden effekt: Bendtner smidt i kummefryseren

Mødet fornylig mellem Bendtners agent og sportsdirektøren løste ikke problemerne - nu skal der ske mirakler, hvis Nicklas Bendtner skal have flere spilleminutter for Wolfsburg

  • Nicklas Bendtner er ikke kun i knæ. Han er nede i et sort Wolfsburg-hul. Et møde mellem Bendtners agent og sportsdirektør Klaus Allofs løste ikke noget. Det sikrer i hvert fald ikke spilletid. (Foto: Matt West)
Nicklas Bendtner er ikke kun i knæ. Han er nede i et sort Wolfsburg-hul. Et møde mellem Bendtners agent og sportsdirektør Klaus Allofs løste ikke noget. Det sikrer i hvert fald ikke spilletid. (Foto: Matt West)

Nicklas Bendtners karriere i Wolfsburg er i ruiner og ikke til at redde.

Cheftræner Dieter Hecking er så træt af danskeren, at han nu er parkeret langt ude i horisonten uden udsigt til spilletid.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var Bendtners agent, Ivan Marko Benes, for nylig i Wolfsburg for at redde trådene ud med sportsdirektør Klaus Allofs.

Men her kom der ingen løsning, der betyder, at Nicklas Bendtner bliver taget til nåde af Wolfsburg-toppen.

Træt af Bendtner
Som Ekstra Bladets tyske pressekilder fremlægger det, så er Dieter Hecking utilfreds med Nicklas Bendtners indstilling og generelle træningsindsats. Og det ændrer et møde med en agent intet på.

Hecking har ganske enkelt signaleret, han ikke agter at bruge Bendtner mere i sin trup. Det har klart fremgået flere gange de seneste uger, hvor der har manglet en spiller på Wolfsburg-bænken, fordi truppen har haft mange skader. Her er Bendtner ikke blevet udtaget.

Hecking og Wolfsburg-toppen har savnet den rigtige indstilling og mentalitet hos danskeren, selv om han har fået rigtig mange chancer.

Efter julepausen kom Bendtner ’hjem’ i en forfatning, som Dieter Hecking ikke var tilfreds med. Samtidig lagde Bendtner flittigt billeder op på det sociale medie Instagram, hvor han viste sin krop og ville signalere, han var i fin form.

Billedet var præcis det samme efter sommerferien sidste år. Her kom Bendtner også tilbage i en forfatning, der ikke var tilfredsstillende for Dieter Hecking.

Se også: Værsgo Åge: Drop Bendtner - her er din startopstilling

Ikke lært af fejlene
Frustrationerne i Wolfsburg handler meget om, at Nicklas Bendtner ikke har lært af de fejl, han har begået. Og frem for alt har han ikke grebet de chancer, han har fået.

Bedst illustreret ved situationen i januar, da konkurrenten Bas Dost blev langtidsskadet. Ved den lejlighed havde Dieter Hecking ifølge Ekstra Bladets tyske pressekilder forventet, at danskeren havde grebet den unikke mulighed. Det skete langtfra.

Siden kom sagen om Instagram-fotoet, hvor Nicklas Bendtner midt i februar lod sig fotografere foran en Mercedes. Det var ligesom dråben, der fik bægret til at flyde over for Wolfsburg-ledelsen. Specielt med tanke på, at VW-koncernen sponsorerer klubben for et beløb i underkanten af 700 mio. kr. om året.

Lønnen en udfordring
På trods af, at transfervinduet stadig er åbent enkelte steder – blandt andet i USA – tyder alt på, at Bendtner bliver i Wolfsburg frem til sommerferien.

Den helt store udfordring er, at ingen klubber kan og vil løfte den årsløn på 22-23 mio. kr. som Nicklas Bendtner har forhandlet sig frem til i Wolfsburg.

Til sommer bliver udfordringen for Wolfsburg at forhandle en slutaftale på plads med Bendtner, fordi han har kontrakt med klubben til sommeren 2017.

6. februar fik han chancen fra start mod Schalke 04. Det blev formentlig den sidste optræden for Bendtner i Wolfsburg-trøjen med tre-tallet på ryggen.

Nu skal der ske mirakler, hvis Nicklas Bendtner skal spille flere kampe for klubben.

På trods af den tilspidsede situation for Bendtner er der tilsyneladende ingen planer om, at Nicklas Bendtner bliver sendt ned at træne med reserverne eller et af ungdomsholdene. Nu kan han kun bringe sig tilbage ved at vise den rette mentalitet og indstilling på træningsbanen. Men det skal ske over en længere periode og ikke kun enkelte gange.

Ivan Marko Benes har ikke ønsket at udtale sig om Bendtners situation.

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport

Mest læste i Tysk fodbold

Hent flere
Tipsbladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen