Tysk avis lægger kæmpepres på Arnesen

Bild lægger en del af ansvaret for HSV's problemer på den danske sportsdirektør, Frank Arnesen

  • Frank Arnesen passer sit arbejde - gerne på en flyver - mellem Hamborg og EM-byerne i Polen og Ukraine. Her er han i samtale med sin gamle holdkammerat fra landsholdet, Morten Olsen. (Foto: Jens Dresling)
Frank Arnesen passer sit arbejde - gerne på en flyver - mellem Hamborg og EM-byerne i Polen og Ukraine. Her er han i samtale med sin gamle holdkammerat fra landsholdet, Morten Olsen. (Foto: Jens Dresling)

Den store tyske avis Bild gør lørdag en dyd ud af at fortælle de læsere, der ikke selv skulle have regnet det ud, at Frank Arnesen er under pres i HSV.

Avisen dynger ekstra pres på den danske sportsdirektør i klubben, ved under overskriften: 'Mega-tryk på HSV-Arnesen: Hans næste skud skal sidde der' at fortælle, hvor svær situationen er i klubben, der overraskende blot blev nummer 15 i Bundesligaen i den forgangne sæson.

Bild nærmest antyder, at Arnesen ikke passer sit job, fordi han flyver frem og tilbage mellem Hamborg og Polen/Ukraine som ekspert for danske TV2. Og skriver så:

- For et år siden kom danskeren med mange løfter til Hamborg. Siden har der lydt kritiske stemmer om hans arbejde. Fordi HSV i den forgangne sæson endte dårligere end nogensinde. Og fordi ikke alle hans indkøb har slået til (Skjelbred, Rajkovic), skriver Bild.de.

Avisen kan ganske vist godt forstå, at klubkassen er tom, men det fritager ikke Arnesen for ansvar, mener avisen.

- Hans næste skud skal sidde der, lyder det fra Bild.

Arnesen er klar over det. Han er netop også til EM for at holde øje med, hvor forstærkningen til HSV kunne tænkes at hentes.

Hør Arnesen fortælle om sit arbejde i nedenstående artikel.

Se også:

Se også: Arnesen: Det kigger jeg efter ved EM

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i Tysk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Malmö-dansker hylder Albæk: Altid den bedste i vores årgang
Randers-træner: Djurdjic er træt af det
Optakt: Esbjerg fB - Randers FC
Vendelbo har ventet på chancen: Holdet kommer først
Officielt: Jan Bech Andersen stiller op til bestyrelsen
Jonas Borring: Selvfølgelig vil jeg spille fra start