Bayern nærmer sig Götze-afklaring

Sportsdirektøren Matthias Sammer er opsat på at løse Mario Götzes situation i Bayern München og forventer ikke, at Liverpool-emnet forlader mestrene

  • Mario Götze var den store helt ved VM, men i Bayern svinger det ikke (Foto: PA)
Mario Götze var den store helt ved VM, men i Bayern svinger det ikke (Foto: PA)

Mario Götze er ikke tilfreds i Bayern München og savner spilletid.

Han er et varmt navn i engelske Liverpool, hvor Götzes tidligere træner Jürgen Klopp nu står i spidsen og ønsker at blive genforenet med spilleren.

Götze har selv indikeret et skifte ved at sige, at hans fremtid i Bayern kommer an på, hvordan den kommende træner Carlo Ancelotti ser hans rolle i klubben.

Men Bayern afviser, at de sælger Götze nu og vil have løst konflikten. Derfor skal parterne have en samtale i løbet af foråret, siger sportsdirektør, Matthias Sammer.

(SP)GERMANY-MUNICH-UEFA-BAYERN MUNIC VS ROMA Champions League - 6. nov. 2014 TV: Mario Götzes kærlighedserklæring til model-kæresten

- Marios kommentar var en indikation af, at vi bliver nødt til at sætte os ned på et tidspunkt i de kommende måneder og diskutere hans situation. Det er kun logisk, siger Sammer ifølge Goal.com.

- Jeg kan ikke se noget negativt i det, hvad Mario sagde. Han har lagt et par ting op til diskussion, og vi vil have afklaret det hele i anden halvdel af sæsonen.

- En masse ting vil være løst inden da, slutter sportsdirektøren.

23-årige Götze lavede det spektakulære skifte til Bayern München i 2013 fra ærkerivalerne Dortmund og har siden opnået 20 mål i 66 Bundesliga-kampe.

Se Götze score for Tyskland her:

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i Tysk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Koeman vil beholde Lukaku
Onsdagens rygtebørs (opdat.): Chelsea og PSG i stor byttehandel
Højdepunkter: Flot Bendtner assist i Rosenborg-debut
Bendtner efter assist i debut: Vi straffer dem
Bendtner lavede assist i Rosenborgs Super Cup-sejr
Emre Mor drømmer om Real Madrid-skifte