Gå til artikel om 1 sek Gå til artikel
Gå til artikel
Tysk fodbold

Bayerns forsvarsbøn hørt: Henter tysk mester

Bayern München har hentet tyske Serdar Tasci på en lejeaftale gældende resten af sæsonen

  • Serdar Tasci er Bayern Münchens nye forsvarsspiller for resten af sæsonen. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside. (Foto: AP/Christof Stache)
Serdar Tasci er Bayern Münchens nye forsvarsspiller for resten af sæsonen. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside. (Foto: AP/Christof Stache)

Bayern München er hårdt ramt af skader i de bageste rækker, hvor styrmanden Jerome Boateng er ude med en skade de næste tre måneder, mens også Javi Martinez og Mehdi Benatia er ude med skader i henholdsvis fire uger og en uges tid.

Derfor har Bayern hurtigt bedt en bøn til forsvarsguderne om at få en ny vikar til bagkæden. Og deres bønner er blevet hørt. Den nye mand, der skal fylde et af hullerne ud i forsvaret, hedder Serdar Tasci. Han er en 28-årig tysker på 186 centimeter, som er hentet fra russiske Spartak Moskva på en lejeaftale gældende for resten af sæsonen. Det meddeler Bayern på sin hjemmeside.

Tasci kommer til at bære trøjenummer 4 for de tyske mestre.

Dem, der har god hukommelse, erindrer måske, at Tasci tidligere har spillet i Bundesligaen. Fra 2006-2013 var Tasci styrmanden i det Stuttgart-forsvar, som blandt andet vandt det tyske mesterskab i 2007 og samme år tabte den tyske pokalfinale til Nürnberg og Jan Kristiansen, som i øvrigt scorede Nürnbergs sejrsmål.

Nu skal Tasci så vikariere i Bayerns forsvar, indtil en af de andre store forsvarsprofiler er klar igen. Dermed tyder intet på, at Bayern henter Skhodran Mustafi fra Valencia. Den 23-årige tysker har ellers været rygtet til Bayern i forbindelse med mesterklubbens skadesproblemer i dette efterår. Men en sådan handel kan nok tidligst finde sted til sommer, hvor Valencia kan finde en mulig afløser.

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i Tysk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Europa League-skuffelse til Højbjerg, mens Celta Vigo- og Ajax-danskere er videre
Overblik: Her er FCK's mulige Europa League-modstandere
Mourinho om Darmian: Klubben vil lade ham tage afsted
Ishak: Tror, der sker meget i transfervinduet
Stryger Larsen og Austria Wien var 20 minutter fra Europa League-avancement
Europa League-opgør udsættes på grund af tåge
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen