Bendtner presses ud: Nye folk på vej til Wolfsburg

Jagten på offensiv-profiler er intensiveret i VfL Wolfsburg, og en ny brasilianer er allerede indkøbt, selvom Nicklas Bendtner sidder klar på bænken

  • Nicklas Bendtner er indstillet på at blive i Wolfsburg, hvis ikke det rette tilbud kommer - men konkurrencen kan blive skærpet yderligere i foråret. (Foto: All Over Press)
Nicklas Bendtner er indstillet på at blive i Wolfsburg, hvis ikke det rette tilbud kommer - men konkurrencen kan blive skærpet yderligere i foråret. (Foto: All Over Press)

Nyheden om, at Wolfsburgs normale førstevalg i angrebet, Bas Dost, var blevet skadet, lignede umiddelbart godt nyt for Nicklas Bendtner, der siden sit skifte til Wolfsburg har stået i skyggen af den hollandske bomber.

Men selv med en skade til førstevalget er det langt fra sikkert, at der bliver plads til Nicklas Bendtner i startopstillingen.

VfL Wolfsburg har i januar været på udkig efter forstærkninger, og nu ser det ud til, at Bendtner får ny konkurrence.

Klubben har budt på den 18-årige schweiziske angriber Breel Embolo, der til daglig spiller i FC Basel.

- Vi har budt, og forsøgt at overtale FC Basel til at lade Breel gå, siger sportsdirektør i Wolfsburg, Klaus Allofs, ifølge det tyske fodboldsite Kicker.

Indtil nu har FC Basel ikke accepteret tyskernes bud, men Breel Embolo er ikke den eneste hest, som Klaus Allofs spiller på i sin jagt på forstærkninger til frontpladserne.

- Vi har kontakt med nogle kandidater og forhandlingerne er i gang, siger han.

Se også: Bendtner forårsdebuterede mod stærk Hradecky

Wolfsburg har allerede sikret sig deres første indkøb i vinduet. Tyskerne har hentet den brasilianske angriber Bruno Henrique Pinto, der kommer til klubben fra brasilianske Goias.

Og med Wolfsburgs forsatte søgen efter forstærkninger til angrebet, ser det ud til, at Nicklas Bendtner kan blive sat yderligere tilbage i køen til spilletid.

Foråret startede ellers fint for danskeren, der scorede i en træningskamp, men kort tid efter blev han henvist til at træne alene, fordi træneren ikke mente, at hans form var god nok til at træne med resten af truppen.

Germany Soccer Bundesliga Tysk fodbold - 15. jan. 2016 Wolfsburg-boss skælder ud: Bendtner har været doven

Nicklas Bendtner er ifølge Ekstra Bladets oplysninger indstillet på at blive i Wolfsburg, medmindre det rigtige tilbud ankommer - sportsligt så vel som økonomisk.

Wolfsburg-boss Klaus Allofs ville tirsdag på et pressemøde ikke svare direkte på, om Bendtner er på vej ud.

- Han står ikke på vores salgsliste. Vi regner med at have mindst to boksespillere, når transfervinduet lukker, sagde Allofs lettere kryptisk.

Wolfsburg har lige nu udover Bendtner også Max Kruse, der kan spille på toppen, mens Bas Dost er skadet.

Med ankomsten af 25-årige Bruno Henrique og yderligere en angriber, kan Bendtner risikere at tilbringe flere minutter på tribunen end på banen i foråret.

Se også: Æv bæv for Bendtner: Ny angriber på plads i Crystal Palace

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i Tysk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
TV: Flotte mål da U21-landsholdet knækkede mod Spanien
Torsdagens rygtebørs: Barcelona henter gammel kending
Arsenal-profil: Kanté den bedste i Premier League
Dansk drømmestart vendt til nederlag mod Spanien
Fortuna led nederlag i Champions League
Neymar: PSG-comeback vigtigere end OL og Champions League