Dette foto kan give Bendtner store problemer

Det er kontroversielt, at den vragede Wolfsburg-bomber viser et billede frem af en Mercedes på Instagram, fordi VW-fabrikken er klubbens hovedsponsor

Hør hvorfor Bendtners Instagramfoto kan give fodboldspilleren store problemer
1/2
Næste »

Mens holdkammeraterne tirsdag rejste til Belgien for at forberede sig på onsdagens Champions League-kamp mod Gent, havde den vragede danske bomber Nicklas Bendtner travlt med at servicere sine mere end 408.000 følgere på det sociale billedemedie Instagram.

Den kontroversielle angriber lagde et foto på Instagram, der lignede en voldsom provokation og sagtens kan give ham problemer den kommende tid i Wolfsburg, hvor det efterhånden er svært at se, han får en ny chance for at komme tilbage i varmen.

Nicklas Bendtner lagde et foto ud, hvor han stod foran en stor sort Mercedes i S-klassen med følgende tekst: På vej til næste træning.

Umiddelbart et harmløst foto. Men ikke når man er på kontrakt i Wolfsburg.

Ifølge Ekstra Bladets tyske pressekilder kan den seneste uges manglende engagement på træningsbanen og stuntet med fotoet på Instagram sagtens føre til en ’kammeratlig’ samtale med sportschef Klaus Allofs i nærmeste fremtid.

Den lokale avis – WAZ – omtaler også episoden i dagens udgave af avisen. Mediet forventer, at der kan falde et alvorsord fra Wolfsburg-toppen i den samtale, der sandsynligvis venter Nicklas Bendtner en af de nærmeste dage.

Nicklas Bendtner 2015.jpg Tysk fodbold - 16. feb. 2016 Nedtur: Bendtner overhalet af 19-årig ungdomsspiller  

Alle andre bilmærker er bandlyst
VW-biler er mildest talt en religion i netop Wolfsburg, hvor samtlige ansatte skal køre VW. Ikke mindst fordi bilkoncernen er klubbens hovedsponsor og klart største økonomiske bidragsyder.

Derfor er alle andre køretøjer end dem VW-koncernen producerer også bandlyste på træninganlægget.

Ingen spillere eller øvrige ansatte må møde frem i andre bilmærker. De biler har slet ikke adgang til træningsanlægget.

Som situationen er lige nu, ser det ikke ud til, at Nicklas Bendtner får flere chancer i Wolfsburg. Hvis han skal nå at skifte klub, inden vinduet smækker i, er der kun Kina, USA og Rusland tilbage. Ikke meget tyder på, at han havner i kinesisk fodbold. Det er i hvert fald ikke førsteprioriteten for ham.

EM-kval: Landsholdet træner på Partizan Stadion i Beograd Intl. fodbold - 17. feb. 2016 Afsløring: Kinesisk bud på Bendtner

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i Tysk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
Mandagens rygtebørs: Barcelona og Liverpool i vild byttehandel
Ribery afviste Barcelona og Real Madrid
Henry tvivler på managerrolle i Arsenal
Danmark totaludspillet af stærke England
Fabinho roser stortalent: Ender i Real Madrid eller Barcelona
Mor scorede sit første landskampsmål