Wolfsburg-bossen: Vi opgiver ikke Bendtner

Nicklas Bendtner lader til at være på vej væk fra Wolfsburg - men sportschef Klaus Allofs afskriver ikke danskeren endnu

Så glad var Klaus Allofs (t.h.), da Bendtner skrev under med Wolfsburg i 2014. (Foto: Polfoto/Wolfsburg)
1/2
Næste »

Trods spekulationer om det modsatte, har Nicklas Bendtner fortsat en fremtid i VfL Wolfsburg, hvis han kan få det hele til at spille.

Det siger VfL's sportschef, Klaus Allofs, til Wolfsburger Allgemeine.

- Jeg ved, at Nicklas har haft nogle svære år, han må sørge for, at han med sit store talent og sine store færdigheder til stadighed leverer - og at han gør det efter de regler, vi har, siger Allofs til avisen.

- Hvis han kan komme derhen, så har han også en rolle at spille hos os. Vi har ikke tænkt os at opgive ham, siger VfL-chefen.

I artiklen lægges der dog også op til, at Bendtner snart får endnu en konkurrent til angrebet, den 17-årige nigerianer Victor Osimhen, der spillede et fremragende U17-VM for sit land i 2015.

Osimhen og hans familie har allerede besøgt klubben, men der er en lang række andre topklubber, der er ude med snøren efter stortalentet.

- Vi forsøger at skabe os en god udgangsposition (til at sikre spilleren, red.), siger Allofs.

27-årige Bendtner startede sæsonen fint, da han scorede både i åbent spil og i straffesparkskonkurrencen, da Wolfsburg slog Bayern i den tyske supercup.

Siden gled den danske landsholdsangriber dog længere og længere væk fra startopstillingen, indtil det for mange syntes klart, at han bliver nødt til at forlade Wolfsburg for at få fast spilletid.

Wolfsburger Allgemeine Zeitung stiller i torsdagens udgave skarpt på de profiler,der ifølge avisen kan være på vej væk. (Foto: Screendump/WAZ) Wolfsburger Allgemeine Zeitung stiller i torsdagens udgave skarpt på de profiler,der ifølge avisen kan være på vej væk. (Foto: Screendump/WAZ)  

UEFA Champions League 2015/16 Group Stage Group B Manchester United v Wolfsburg Old Trafford, Sir Matt Busby Way, Manchester, United Kingdom - 30 Sep 2015 Tysk fodbold - 5. jan. 2016 Har sagt farvel til holdkammeraterne: Bendtner skal væk NU

Læs også

Følg Ekstra Bladet Sport

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Sport
Mest læste i Tysk fodbold
Hent flere
Tipsbladet
FC Midtjylland udlejer kantspiller
Optakt: Esbjerg fB - Randers FC
Bedste Leicester-målmand kåret: Schmeichel slået af engelsk legende
Neymar: Barcelona bør købe Coutinho
Danny Amankwaa fik 45 minutter i comeback
Esbjerg kigger efter penge udefra: Sig til, hvis du kender nogle