Persondata politik

Så meget er AGK-spillerne værd

Tre af AG Københavns spillere er blandt verdens dyreste håndboldspillere - se hvad spillerne i AG Københavns trup kan indbringe

Mest læste i sport

EKSTRA Sport og spil

 

Bliver AG København tvunget til spillersalg, så består truppen af minst tre rigtigt gode salgsobjekter.

Ekstra Bladet har talt med flere kilder, der har indsigt i håndboldens spillermarked, og kan her give et kvalificeret bud på, hvor meget klubben kan hente på spillersalg.

De er alle enige om, at AG København har tre af de spillere, der er allermest værd på markedet lige nu: Mikkel Hansen, Kim Andersson og Kasper Hvidt.

Dermed har klubben en værdifuld reserve, hvis det ikke lykkes at finde nye investorer, efter Jesper 'Kasi' Nielsen bebudede sin afgang i fredags.

Se også: Læs også: Han er første offer i AG København

Se hvordan eksperterne værdisætter en del af AG Københavns spillertrup herunder:

10 mio. kroner: Mikkel Hansen har papir på, at han er verdens bedste håndboldspiller. Han vil være en prestige-fyldt signing, som mange af Europas største klubber vil gå langt for at få i stalden.

Læs også: Se også: Han kan sikre AGK 10 millioner

7,5: Kim Andersson er lige blevet købt fri i Kiel for omkring fem millioner kroner. En mand, der har været blandt Bundesligaens bedste spillere med sin frygtede venstre hånd.

7,5: Kasper Hvidt er godt nok blevet 36 år, mens hans motivation og dedikation er helt på toppen. En kampafgørende spiller, som kan vinde kampe og mesterskaber nærmest egenhændigt.

1,5: Mads Mensah Larsen er blot 20 år og regnes for et af Europas største talenter. Mangler sit store internationale gennembrud, men står alligevel på blokken hos de store tyske klubber.

1,5: Joachim Boldsen er ikke længere så synlig i sit spil. Men han har en kæmpe betydning for sit hold med sin fremtoning og sin vilje og er blandt verdens bedste til at dække på 2’er-positionen.

Se også: Læs også: Kan tvinges til udsalg af nøglespillere

1 Niklas Ekberg er en liga over de fleste fløjspillere. Har utallige gange bevist sit værd for det svenske landshold og for AG København og kan indbringe en pæn sjat ved et salg.

1: Lars Jørgensen er en af dansk håndbolds største profiler det seneste årti og regnes for en af verdens bedste forsvarsspillere. Til gengæld er kroppen ved at være slidt efter de mange slagsmål.

1: Frederik Petersen er netop tiltrådt i AG København på en 3-årig aftale. Fløjen – som har været blandt de mest målfarlige i ligaen de seneste sæsoner - kan dog nemt sendes videre i systemet

0,5: Arnor Atlason har i mange kampe været AG Københavns store hjerne. Han kan spille både playmaker og på venstre back, og den alsidighed er efterspurgt i håndbold-Europa

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Peder Nederland Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik