Persondata politik

AGK holder på CL-pengene

AG København har fået de fleste af CL-pengene hos EHF. Men spillerne må stadig vente på deres bonus

Mest læste i sport

EKSTRA Sport og spil

 

Hidtil har ledelsen i AG København forklaret den manglende udbetaling af den aftalte Champions League-bonus til spillerne med, at EHF holdt på de ca. 2.5 mio. kroner, københavnerne tjente på deres tredjeplads.

Nu har Det Europæiske Håndbold Forbund dog sendt de fleste af de penge afsted. Alligevel må spillerne stadig vente. Det skriver TV2 torsdag.

- Det, forventer jeg, kommer til at ske med den næste lønudbetaling. Så på den måde synes jeg, at det ser positivt ud. Det er jo det, vi arbejder hen imod - at det skulle kunne lade sig gøre, forklarer AGK-direktør Søren Colding til tv-stationen.

Se også: Læs også: Mikkel tager det roligt

Han vil dog ikke udstede nogen garanti, men håber, at spillerne kan få deres penge med august-lønnen.

- Det arbejder vi på nat og dag lige nu. Jeg bliver mere og mere positiv for hver dag, der går. Jeg synes, at der blæser positive vinde hele tiden. Og hvis sponsorerne betaler det ind, som der står i kontrakterne, så ser det rigtig godt ud, så på den måde er jeg meget optimistisk, siger Colding, der har sit at se til i disse dage.

Her skal budgettet på plads samtidig med, at der skal findes en ny ejer, som kan overtage Jesper Nielsens andel, der som bekendt er sat til salg i kølvandet på 'Kasi-Jesper's økonomiske nedtur.

- En investor, eller investorer, der går ind, vil højst sandsynligt også få en del af ejerskabet af AG København. Det sidder vi og arbejder på lige nu, forklarer Colding, der dog ikke tør opstille en tidsramme for det påkrævede ejerskifte.

Se også: Læs også: AG København risikerer en tur i 2. division

- Det skal man jo altid være meget forsigtig med. Det er jeg i hvert fald. Indtil der er noget skrevet under, vil jeg ikke give garantier for noget som helst, andet end at jeg er meget positiv. Så jeg håber, at vi kan melde noget ud inden for kort tid, lyder det fra Søren Colding, der dog først skal få styr på indholdet i den skrantende klubkasse.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Peder Nederland Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik