Persondata politik

Mikkel Hansen næsten på plads i Paris

Ifølge ekstrabladet.dk's kilder fortsætter Mikkel Hansen karrieren i fransk håndbold

Mest læste i sport

EKSTRA Sport og spil

 

Da AG København faldt sammen som et korthus midt i orkanen Katrina, stod en hel håndboldklubs spillere overfor udfordringen at finde en nye arbejdsgiver.

På holdet spillede som bekendt Mikkel Hansen, og når verdens bedste håndboldspiller pludselig bliver ledig på markedet - og så endda gratis, så kommer storklubberne op af stolene i en fart.

Læs også: Se også: Barcelona: Vi vil have Mikkel Hansen

Det gjorde Paris Handball også, og den storsatsende franske hovedstadsklub har smidt et tilbud på bordet til Mikkel Hansen, der gjorde at danskeren smed tilbud fra storklubber som THW Kiel og Kielce fra Polen til side. Det skriver det franske medie Le 10 Sport.

Paris Handball er lige som fodboldklubben Paris Saint-Germain pludselig blevet hovedrige gennem oliemilliarder fra Qatar, og klubben har allerede sikret sig stjerner som Abalo, Dinart, Honrubia og Kropljar, men nu altså også Mikkel Hansen. Danskeren er ifølge ekstrabladet.dk's oplysninger kun en underskrift fra et officielt skifte.

Se mere: Se også: Legender kritiserer Wilbek: Giv spillerne tid

Det er ingen hemmelighed at Mikkel Hansen er glad for bl.a. mode, og derfor havde Paris Handball, sammen med et stærkt hold, en fordel i kampen om Mikkel Hansens underskrift. Det er selvfølgelig også sammenholdt med en ganske attraktiv lønpakke, for trods ingen Champions League-deltagelse i den kommende sæson, opererer Paris Handball med et budget i samme størrelse som Champions League-mestrene fra THW Kiel.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik