Markussen: Min bedste slutrunde

Nikolaj Markussen har fået vist sit værd i landsholdstrøjen

ZARAGOZA (ekstrabladet.dk): Nikolaj Markussen viste endnu en gang sin værdi for landsholdet, da han blev topscorer med seks mål mod Tunesien, og den lange storskytte – med mere! – udnyttede igen chancen og er i gang med sin bedste slutrunde.

- Ja, det er der vist ikke nogen tvivl om. De to første har væreet meget svingende på både spilletid og kvalitet fra min side. Jeg har fået en større rolle, fordi Mikkel skulle spares lidt, og så har jeg også grebet chancen. Og så får man lov at spille videre, når man først har taget den.

- Når man først kommer ind og finder selvtilliden og samtidig kan mærke, at Ulrik har tillid til en, så spiller man også mere frisk til. Og så scorer man måske et mål en meter lidt længere ude fra, siger Nikolaj Markussen, der dog godt lige vil gøre op med, at han kun er storskytte:

Se også:

Se også: Landin: Kampen jeg havde ventet på

- Jeg synes da også, det er på tide, at jeg får at vide, at jeg ikke kun kan finde ud af at skyde, siger han med et smil efter tre mål efter gennembrud, hvor de lange ben blvier sendt hurtigt fra side til side for at sætte modstanderen af.

- Det er fint at være storskytte, men man skal også kunne en masse andre ting, og det er der også blevet arbejdet på, og det begynder også at vise sig på landsholdet nu, siger han og udtrykker stor tilfredshed med 30-23-sejren.

- Vi får lukket fuldstændig ned i forsvaret og løbet dem ned. Det gjaldt om, at vi ikke skulle hidse os for meget op over tunesernes hårde spil, fortsætte vores eget spil og håbe, at dommerne blev ved med at give udvisninger, når de gik over stregen.

Se mere:

Se også: Vi er uhyggeligt gode

- Og at vi kan tillade os at spille så dårligt i de første ti minutter og så alligevel få så komfortabel en sejr er en styrke. Offensivt viser vi stor, stor styrke, og når vi så også får et forsvar op at stå og kan lade være med at spille angreb, men bare spille kontra, så ser det rigtig spændende ud, siger Markussen,d er ikke har de store præferencer til en kvartfinalemodstander - Polen eller Slovenien.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen